4 jaar!

Vandaag is het weer zover, ik (Rontu) ben jarig en ik mag vanaf nu zeggen dat ik 4 jaar oud ben. Toen ik uit mijn huisje gehaald werd door het baasje begon hij te zingen en het ging zo; er is er 1 jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is zij. Ik kreeg gelijk een kluifje terwijl Keiko en Miyuki niks kregen. Zo dat kluifje had ik te pakken.

Photobucket

Toen ik beneden kwam was er een kussen versierd en toen Keiko er op ging liggen moest ze er af en mocht ik er op gaan liggen van het vrouwtje. Zo dat was pech voor Keiko en Miyuki mag er ook niet op gaan liggen als ik er niet op lig. Er was ook weer een cadeautje voor mij. Een nieuwe bal, die heb ik nooit genoeg!

Misschien zijn er nog wel meer dingen waarbij ik vandaag een beetje voor getrokken wordt, maar dat zie ik wel. Vanavond ga ik in ieder geval snoepjes uitdelen op school, want als je jarig ben vier je toch ook een feestje en dat doe ik dus samen met al de andere hondjes die op school zitten. Misschien mag ik van de juf ook wel een spelletje kiezen wat ik wil doen als de les er op zit, nou dat wordt dan een minuut of 10 vrij spelen in de klas, want dat vind ik wel erg leuk.

12 gedachten over “4 jaar!

 1. Mama Rontu, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en laat je vandaag maar lekker verwennen!!!
  Een dikke knuffel van je zoon Nagai.

 2. Lieve Simba en Ziggy; bedankt voor jullie dikke knuffels, ik heb ze met liefde en veel plezier in ontvangst genomen en er nog een kluifje op gegeten.

 3. Hoi stoere Nagai,

  Ik heb me gisteren inderdaad erg laten verwennen en zeg maar tegen jou baasjes dat ze dat ook met jou moeten doen als je jarig bent, al duurt dat nog wel even. Verwennem doen ze je toch wel, maar soms een dagje extra is wel erg leuk hoor.

  Knuffel terug van mama Rontu

 4. Hoi broertje Khaoda,

  Dat is lang geleden dat ik wat van je heb gehoord, maar bedankt voor de dikke knuffel voor mijn verjaardag. Jij krijgt er natuurlijk ook 1 van me terug, dus ga er maar eens lekker voor liggen en geniet er van, want hier komt de knuffel. Was hij lekker?

  Wanneer gaan we weer eens met z’n alle wandelen, want dat is ook erg lang geleden, ga je baasjes maar eens gek maken om te kijken wanneer ze een gaatje vrij hebben in hun agenda en dan moeten ze het maar aan onze baasjes laten weten, dan kunnen ze wat afspreken.

  Dikke knuffel van je zusje Rontu en een poot aan iedereen die bij je in huis woont.

 5. Hoi mams!!! Nog van Harte Gefeliciteerd met je 4de verjaardag!!!! Mijn baasje is de laatste dagen niet veel op de pc geweest, dus vandaar dat ze het te laat tegen mij verteld heeft. JA ik heb me eens even laten horen, want zeg nou zelf, DAT KAN TOCH NIET!! Dus vanuit helmond een heeeeeeeele dikke knuffel van mij en natuurlijk van mijn 4 baasjes!!! Tot hoor eens!!! Liefs van NYOKO

 6. Nyoko; inderdaad schandalig dat je baasjes pas zo lang niet op de computer zijn geweest, maar het is ze wel vergeven hoor. Bedankt voor de dikke knuffel en doe hem terug aan je baasjes van ons allemaal.

  Ine; mijn dag kon niet meer stuk, maar dat is bijna iedere dag wel zo, wij genieten van het leven zo lang we kunnen.

 7. heeey mama rontu,
  jij ook een fijne moederdag. ik wou het eigenlijk even mailen maar ik was het e-mail adres kwijt. dus ik overal zoeken en toen kon ik het nog niet vinden. ik denk dat ik het zelfe heb als het middelmatige vrouwtje. want die heeft hooikoorts en ik moet ook heel vaak niezen en ik heb een onstoken oog.
  maar voor de rest gaat het hier super goed. hier is het lekker warm en dat vind ik heerlijk maar niet als het te warm is want dan ga ik maar even in de schaduw liggen. of het middelmatige vrouwtje maakt mij weer nat en dan schud ik dat lekker binnen uit. dan wordt het vrouwtje boos maar het middelmatige vrouwtje heeft het dan gedaan. maar ik ga weer even eten. nou fijne moederdag rontu en doe de groeten aan iedereen daar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.