Spreuken.

Vrouwtje heeft veel leuke toepasselijke cadeautjes gekregen voor haar verjaardag, maar een cadeautje waar ze erg om kan lachen is een boekje vol met spreuken over honden. Soms pakt ze het even uit de kast en bladert er even door heen en begint te lachen.

Een van die sprueken luidt; de gemiddelde hond is vriendelijker dan de gemiddelde mens en daar naast staat dan een mooie foto van zo’n gemiddelde hond (een Golden Retriever). Nog zo’n spreuk; een hond kwisplestaart met zijn hart. Zo kan ze nog wel even door gaan, maar eigenlijk is het leuker om zelf door het boekje te bladeren en in de lach te schieten. Dus als vrouwtje een keer een beetje humeurig is dan pakt 1 van ons dit boekje uit de kast en geven het aan haar, wedden dat ze zo weer vrolijk is.

1 gedachte op “Spreuken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.