Uitslag.

Vrouwtje heeft gisteren maar even een telefoontje gedaan, want wat jullie niet weten is dat ze 3 weken geleden haar herexamen Instructeur I heeft gedaan en dat ze dus al een week of 2 op de postbode zat te wachten die de uitslag bij hem hoorde te hebben. Tot gisteren was dat niet het geval en dus besloot ze maar te bellen en tot haar grootte vreugde is ze weer geslaagd, maar nu had ze ook genoeg punten om naar de cursus Instructeur II te mogen. Ze verteld door de telefoon ook dat de diploma deze week wel wordt opgestuurd, dus als hij binnen komt krijgen jullie hem te zien.

De punten die ze heeftgehaald waren voor "didactiek" een 6,5 en "kennis en gedrag" een 7,7, dit betekend een 7,1 gemiddeld en nu kan ze zich dus gaan inschrijven voor cursus II. Dit zal helemaal in het teken staan van praktijkoefenigen en daar moeten wij het vrouwtje dus bij gaan helpen. 5 volle dagen staan wij dan in Antwerpen op een grasveld en hopen dat het mooi weer is, want anders mag hetvrouwtje lekker alleen. Nee het is dan de bedoeling dat iedere cursist een hond mee brengt en die aan een andere cursist geeft en om de beurt wordt er les gegeven en moeten de andere de lessen volgen.

Verder gaat hier alles zijn gangetje, lekker van de zon genieten, plantjes kijken (vrouwtje heeft gisteren ook de tuin nog gezellig gemaakt), wandelen, eten en drinken. Gewoon gewoon dus, maar wel lekker en leuk.

7 gedachten over “Uitslag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.