Het nest verlaten.

Vandaag was het dan zover, Nagai en Noyko hebben ons verlaten.

Om 9.20 uur stonden de nieuwe baasjes van Nagai voor de deur en toen ze binnen kwamen schrokken ze wel even, wat was hun mannetje gegroeid in die 2 weken dat ze hem niet gezien hadden. Nog even wat kletsen, de nodige dingen verteld was het bijna tijd om te gaan. Maar wat was dat de deurbel ging alweer. De nieuwe baasjes van Nyoko stonden ook al voor de deur. Gezellig konden ze elkaar ook nog even leren kennen.

Pict8513_smallMaar toen was het echt tijd voor Nagai om het nest te verlaten en wat deed die schat, hij kroop lekker in de bench om te gaan slapen. Nee dus, dat is nu niet meer jou plekje, eruit , riempje aan en wandelen naar de auto waarin je naar Hansweert gaat, dat was wat ik (vrouwtje) in zijn oortje fluisterde toen hij voor het laatst bij mij in mijn armen lag. Hij heeft daar leuke speelkammeraadjes en hopelijk gaat hij onder het wandelen snel in een vis liggen rollen, want dan voelt hij zich echt thuis daar in Zeeland.

Pict8517_small Toen was het de beurt voor Nyoko. Ook met haar baasje en vrouwtje werd alles besproken en toen was voor haar de tijd aan gebroken om het nest te verlaten en wat denk je wat ze deed die schat. Ze kroop in de bench om te gaan slapen. Nee dus, dat is nu niet meer jou plekje, eruit , riempje aan en wandelen naar de auto waarin je naar Helmond gaat, dat was wat ik (vrouwtje) in haar oortje fluisterde toen zij voor het laatst bij mij in mijn armen lag. Ik moest wel lachen en Remko trouwnes ook toen hij hoorde dat Nagai de zelfde streek uit gehaald had. Ook Nyoko krijgt speelkameraadjes, maar hopleijk doen ze ook graag met haar kroelen, want dat is toch wel iets wat ze erg graag doet en dan zal ze zich snel thuis voelen.

Tegen de klok van 14.00 uur was het hier in huis dus ineens erg stil. Remko en ik waren samen met Keiko, Rontu en Miyuki thuis, maar dan wel een leeg huis. En dat terwijl alleen Nagai en Nyoko maar weg waren, die 2 kleine donderstenen, schatjes, kroelkippetjes, ruziemakers, lig in de weggers en ga zo maar even door. Maar we moeten zeggen het was weer een super leuke tijd en als het aan ons ligt komen er hier in huis vast nog wel een keertje van die leuke puppy’s.

5 gedachten over “Het nest verlaten.

  1. Zo te zien hebben jullie hele lieve baasjes gekregen, maar nu wij dit lezen moet ik toch wel even enkele traantjes laten wetende dat ik jullie niet meer zie als ik in Breda kom. Nog nagenietend van jullie laatste knuffels gisteravond wens ik jullie en jullie nieuwe baasjes onwijs veel plezier en geluk samen en hopelijk lezen en zien we hier nog eens hoe goed het met jullie gaat.

    Dikke dikke knuffel van ons.

  2. Hoi allemaal, hier even een berichtje van de nieuwe baasjes van Nyoko. Zij heeft het vandaag erg goed gedaan de eerste paar uren bij ons.Ze is heel nieuwsgierig naar Vlekkie(ons konijn) en zojuist heeft ze voor het eerst kennisgemaakt met onze Pluis(de hamster),we zijn erg nu al erg gek mee en zal jullie zeker op de hoogte houden (met hopelijk wat foto’s op zijn tijd)hoe Nyoko het bij ons vindt, nou tot de volgende keer en alvast welterusten allemaal.Groetjes van Hanneke

  3. Fijn dat ze goede baasjes hebben, maar wel jammer dat we ze nu niet meer kunnen zien, want ik vind ze zo mooi en apart van kleur!! Hebben de nwe baasjes ook een weblog?

    groetjes, Irma

  4. Irma; we zullen ze af en toe nog wel zien en dan maken we natuurlijk ook plaatjes van ze en die laten we dan graag aan andere zie, dus….. ooit zie je ze nog wel hoor. Wat hun baasjes doe, moeten ze zelf weten, maar zeg nooit nooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.