Erg rustig.

Vandaag hebben we een luie dag gehad. Dit betekend uitslapen, wat wandelen en luieren op de zak. Vrouwtje heeft leker met een boekje op de bank kunnen zitten en baasje heeft een computerspelletje zitten spelen. Gewoon allemaal dingen die je op een zondag doet, maar die hier in huis een paar weken geleden waren en daarom hebben we er vandaag zo van genoten. Begrijp ons niet verkeerd, want als er weer eens puppy’s hier in huis zijn zullen we er weer erg goed voor zorgen, mee spelen en hun de lesjes voor de grootte wereld leren.

Maar wat nog steeds erg raar is is dat het erg rustig is in huis. Als we de keuken in kijken denken we nog steds dat Nagai en Nyoko daar aan het slapen zijn, maar nee, die wonen hier niet meer, dus die slapen daar ook niet meer. Wel hebben we van het vrouwtje gehoord dat ze het bij hun nieuwe baasjes het erg goed naar hun zin hebben. Nagai had zelfs erg goed geslapen, maar Nyoko heeft een mooi liedje zitten zingen vor haar baasjes. Nee, even geen gekheid, ze mist waarschijnlijk haar broertje en roept hem, maar dan moet ze wel erg hard roepen. Maar verder is alles goed dan dat is wel fijn om te weten, want dan kunnen wij straks ook weer gerust ons huisje in om te gaan slapen.

4 gedachten over “Erg rustig.

  1. Ik ken jullie al weer een hele tijd en ik weet met veel zekerheid te zeggen dat jullie Nagai en Nyoko zeker weten missen, en inderdaad zul je wel weer even genieten en tot rust komen. Maar dat komt ook omdat je weet dat ze alebei een gewldig nieuw huisje en baasjes hebben. Ook fijn dat ze hebben laten weten dat het goed gaat met Nagai en Nyoko.

    Knuffie`s van ons.

  2. Goedemorgen Patricia, Remco, Rontu, Myuki, Keiko! Ik wil even laten weten dat ik vannacht heel lief ben geweest bij mijn nieuwe baasjes. Ik heb ze lekker laten slapen van 22.30 tot ongeveer 06.00 uur. Maar ik werd eigenlijk wakker van mijn baasje omdat hij moest gaan werken. Hij heeft mij wel even laten plassen hoor, en net ben ik lekker mee naar school geweest en heb even lekker gewandeld. Nu lig ik heerlijk te slapen en zo dadelijk komt vrouwtjes vriendin met een border collie. Ik ben benieuwd. Vrouwtje zegt dat ik het heel goed doe en ik vind het wel leuk hier volgens mij.Ik laat jullie nog wel even weten hoe het verder gaat, oke!!?? Een dikke knuffel van mij aan iedereen liefs van Nyoko x x x

  3. Nyoko; wat ben ik blij om te horen dat je vanacht lekker geslapen hebt. Ik wist wel dat het goed zou komen, want je deed het hier al erg goed. Je moest waarschijnlijk even wennen aan het feit dat je broertje er niet bij was, maar dat is gelukkig gebeurt. Ik hoop je snel weer eens te zien, al is het alleen maar om met je te spelen.

    Knuffel Mama Rontu.

    Van tante Keiko en Miyuki krijg je een poot en van baasje en vrouwtje een super aai over je bolletje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.