Grote auto.

Vandaag is het vrouwtje weer eens met die twee kleintjes op pad geweest. Toen ze dan ook terug thuis kwamen vertelde die twee aan ons (Keiko, Rontu en Miyuki) wat ze mee gemaakt hadden. Let op hier komt het.

Toen we hier de deur uit gingen leek er nog niks aan de hand, naar het veldje om te plassen en te po…n, maar toen……. Toen kwam er zo’n grote auto, vrouwtje tilde ons op, betaalde wat centjes en kreeg een kaartje en ging gewoon op een stoel zitten. Er zaten nog veel meer mensen in die auto en iedere keer als hij stopte stapte er mensen in of uit. Tot dat vrouwtje er ook uit stapte en toen…….. Toen kwamen we in een hele drukke straat, vrouwtje noemde het de stad, de plaats waar je van alles kunt kopen. Daar hebben we lekker rond gelopen en kwamen we nog een paar bekende van het vrouwtje tegen die dan ookl ekker met ons gekroeld hebben. Op eens werden we weer opgetild en wij gingen omhoog terwijl er naast ons een paar mensen naar beneden gingen, vrouwtje noemde dit een roltrap. Die hebben we even later weer gepakt, maar toen gingen wij naar beneden terwijl er weer andere mensen naar boven gingen. Ook waren er veel erg grote auto’s in de stad waaruit een heleboel lawaai kwam. Dozen gingen er in of kwamen er uit, vrouwtje noemde dit lossen van vachtwagens. Nadat wij nog een stukje gelopen hadden zijn we lekker gaan zitten en hebben gewacht tot dat de eerste grote auto van vandaag weer voor ons stopte, we stapte weer in en vielen spontaan in slaap.

Nou toen ze weer thuis kwamen hebben we dan ook heel de middag geen last van die twee kleintjes gehad en hebben er met al de hondjes dus en super luie middag van gemaakt. Heerlijk gewoon. En nu nu zijn we allemaal weer zo goed wakker dat we met z’n alle vrouwtje gek aan het maken zijn, maar die zegt dat baasje morgen weer thuis komt en dat we dan hem gek mogen gaan maken. Ook zijn er een heleboel spulletjes klaar gezet, spulletjes die normaal mee gaan naar het huisje in Duitsland, zou het…….  We gaan vanacht maar niet slapen maar pootjes draaien, misschien dat we dan….. ach, we zullen zien.

3 gedachten over “Grote auto.

  1. Jullie hadden vast veel bekijks!!!!
    Veel plezier in Duitsland!! Jullie zullen ook wel blij zijn om het baasje weer te zien?

    Groetjes……

  2. Oooo wat moet dat weer een ervaring zijn geweest in die grote grote mensenwereld. Wij snappen wel dat jullie moe waren. En…inmiddels baasje alweer lekker gepest????Zucht…wat zijn wij jaloers op jullie dat jullie weer lekker in Duistland zitten dat zal ook wel weer een hele ervaring zijn; de lange autorit en dan de bergjes en al die mensen die zo raar praten…wij zijn benieuwd naar jullie verhalen.

    Dikke knuffel van ons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.