Daar zijn we weer.

Jaja, we daar zijn er weer. Na een heerlijk weekendje tot “rust” komen in Duitsland, kwamen we thuis en deed de computer van het vrouwtje het niet meer en dat alles betekend dat we veel te vertellen hebben.

Vrijdag zijn we toen baasje van de schrik (de puppy’s waren wel erg gegroeid en veranderd in 1 weekje) bekomen was dus inderdaad naar het huisje in Duitsland gegaan, de puppy’s hebben zich onderweg goed gedragen en oordopjes waren niet nodig. In het huisje aan gekomen waren ze er binnen een minuut of 2 helemaal gewend en speelde gelijk met de speetjes die er van ons liggen.Pict8452_smallNa een heerlijke nacht werden we om 8 uur wakker en toen we naar buiten keken wisten we het al, dit word een weekend om lekker binnen te zitten en de wandeling te laten voor wat het was, regen, regen, wind en storm, meer was het niet. Maar dat vonden we ook niet echt erg, alleen het baasje vond het wat minder, want hij had puppydienst en dat betekende dat hij iedere keer dat slechte weer in moest. Pict8434_smallWij hadden op de heen reis in de auto nog hoop dat we sneeuw zouden zien, maar helaas weten de puppy’s nog niet wat dat is, want er lag ook al geen kunstsneeuw meer. Wat we wel gedaan hebben is; naar het café geweest, een restaurant van binnen bekeken, een kleine wandeling gewandelt met z’n alle, luieren en voornamelijk lekker spelen en stoeien met elkaar.  Pict8474_smallAl met al een leuk weekend dat een leuke en leerzame les is geweest voor Nagai en Nyoko.

Dinsdag toen baasje en vrouwtje terug kwamen moest er wel wat in het huis gedaan worden door het vrouwtje en dat kon goed, want wij waren best moe van het geluier in het weekend. Voor Nagai en Nyoko betekende dat ze soms even alleen in de bench gingen, maar dat vonden ze niet erg, wat ze wisten ondertussen al dat ze er ook weer uit mogen en dat het eigenlijk gewoon een lekker plekje is om te zijn. ‘S aonds gingen het baasje en vrouwtje naar een vergadering van de rasvereniging om dingen voor het fokken Shiba hondjes te bepraten. Nagai en Nyoko waren die avond erg lief en zelfs ’s nachts toen baasje en vrouwtje thuis kwamen en eigenlijk gelijk weer naar bed gingen vonden ze het niet erg om in de bench te zitten.

Gisteren hebben we ook nog een leuke dag gehad. Lekker met z’n alle spelen en ’s avonds was het kroel, speel en stoei tijd. Dit met een heleboel mensenvriendjes en mensenvriendinnetjes, want het was weer vrouwenavond.

We zijn vast een een en ander vergeten te vertellen, maar dat geeft eigenlijk niks, wij weten wat we gedaan hebben en dat is veel plezier gehad en dat is heel belangrijk.

Wat we vandaag hebben gedaan zullen jullie morgen lezen, want nu gaan we lekker ons huisje in om te slapen. Weltrusten dus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.