Hobby.

Vandaag hebben we ons weer super vermaakt.

Eerst een lekkere wandeling door de wijk, daarna de huiskamer op stelten gezet en even later lagen we lekker te slapen. Toen we wakker waren (vrouwtje heeft ons wakker gemaakt) zijn we weer gaan wandelen. We kwamen op een plaats waar heel veel mensenkindjes gillend en rennend een huis uit kwamen. Vrouwtje noemde dit een mensenkindjesschool net als dat er voor ons hondjes ook een school is. Thuis gekomen hebben we lekker wat gedronken bij mama, brokjes geknabbeld en daarna wat water gelebberd. En toen hebben we vrouwtje laten zien wat we erg leuk vinden om te doen in de tuin, plantjes kleiner maken.

Photobucket

Rara wie van ons is hier zo lekker bezig onze hobby uit te voeren?

2 gedachten over “Hobby.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.