Hutje op …..

Om al de drukte te ontlopen heb ik (Rontu) tegenwoordig een hutje waar in kan schuilen. Dus dat is ook waar ik vandaag een hele poos heb gelegen, want na het feestje bij oma en opa van gisteren (oma was jarig) had ik vandaag wel rust nodig en die kleine meid (Miyuki dus) gaat maar door en door met klieren, dus was ik weg. Ik ben dan wel gewoon thuis hoor, maar ben moeilijk te vinden. De eerste keer dat ik daar lag waren baasje en vrouwtje me dan ook echt kwijt, want alleen het zwarte puntje van mijn neus was te zien, maar dat valt natuurlijk niet echt op als het donker is. Kijk maar eens waar ik mijn hutje heb.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Het is gewoon op onze hondenkamer, maar om er te kunnen gaan liggen moet je wel erg soepel zijn, want je moet helemaal door je pootjes zakken om dan met je buikje over de grond te glijden en dan kun je er pas in kruipen. Als je dit niet doet dan stoot je je hoofd en dat is niet fijn en ik spreek uit ervaring.

Vandaag heb ik dus hier regelmatig gelegen, Keiko en Miyuki waren heel de tijd in de tuin aan het ravotten, klieren en zonnen. Vrouwtje was heel de dag in de keuken bezig om taarten en hapjes klaar te maken. Baasje zat op zolder te werken. En ik lag in mijn hutje op de hondenkamer te luieren, want ik weet dat na het feestje van oma hier de dag later ook veel bezoek komt en dan moet ik wel uitgerust zijn. Nog even lekker liggen en dan ben ik er klaar voor om het bezoek dat komt om baasje te feliciteren met zijn verjaardag te begroeten bij de voordeur. Spelen doe ik met de kindjes en de oudjes geef ik een voor een een kroel en een aai en ik heb hun harten weer gestolen. Nou ga ik snel naar de voordeur, want er wordt gebeld. Dus we gaan nu feesten!!!

3 gedachten over “Hutje op …..

 1. Remco van harte gefeliciteerd met je verjaardag, dit doen we ook over een paar uurtjes , want live feliciteren is toch leuker.
  Banshu&khoda vind het wel een superplekje, alleen banshu past daar waarschijnlijk niet in.hihihihi.
  Tot over een paar uurtjes,groetjes.

 2. Hee vriendjes wat was het leuk vandaag he. Remco alnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag (wij wisten helemaal niet dat je afgelopen vrijdag jarig was) kadootje komt wel in Zwitserland.(beter laat dan nooit)
  En Rontu wat heb jij een mooi hutje zeg…nu maar goed verborgen houden want anders kraakt Miyuki jou hutje misschien wel.

  Knuffie`s en tot heel gauw.

 3. Zo Rontu, dat is niet verkeerd hoor zo plekje voor jezelf.
  Laat de boel de boel maar en geniet jij maar lekker van je plekje.

  doei Ien,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.