Zo, hier zijn we weer.

Zo, dat is lang geleden, maar we zijn we weer. Na de miskraam van mij (Rontu) moest er een weekje gepiekerd worden over vrouwtjes werk. Hier en daar een gesprekje voeren en nadenken als ze thuis was was de bezigheid van het vrouwtje van deze week. Baasje vond dan ook dat we met de pinksterdagen lekker weg moesten gaan en dat hebben we dan ook gedaan en ja, Duitsland was de bestemming.

Wat wel leuk was was dat we daar bezoek kregen van Paul en Debby (vrienden van het baasje en vrouwtje), ze ook slapen en ze zwaaide ons uit toen wij gisteren weer naar huis moesten. We hebben het erg rustig gehad daar tussen die bergen, want het weer was niet echt geweldig en er zijn dan ook geen foto’s gemaakt.

Vandaag is door het vrouwtje de knoop doorgehakt wat haar werk beterft en ze verwacht dan ook dat ze de vanaf nu weer heel regelmatig een verhaaltje over ons gaat schrijven, zodat jullie weer mee kunnen genieten van onze streken en avonturen.

5 gedachten over “Zo, hier zijn we weer.

 1. Ilone; het wordt een ander filiaal in Breda, daar ga ik weer het werk doen wat ik al zeker 18 jaar heb gedaan (kassa bliepen is echt niks voor mij). Tijdelijk zal het 4 uur minder worden, maar dan ook weer op de normale tijden die ik al jaren heb gedraaid. Daar door krijg ik weer regelmaat in mijn leventje (was de laatste weken erg ver te zoeken) en dat is voor mijn gezondheid gezien het beste wat er is.

 2. Hoi hoi,

  Hele goede keuze om lekker naar Duitsland te gaan. En zeker ook een goede keuze betreffende je werk want regelmaat is zeker erg belangrijk. Nou hopelijk kom je snel in je ritme en voel je jezelf weer lekker in je vel. Zie je zondag.

  Groetjes en pootjes van ons.

 3. he patries wat lees ik nou een ander filiaal welk filiaal wordt
  het is voor jou natuurlijk wel beter op je iegen vertrouwde afdeling ik hoor het nog wel
  groetjes

 4. Dat heb je even goed gedaan,ging al een poosje niet goed op je werk hé met de tijden en afdeling,dus je hebt een goeie beslissing genomen en ja daar moet je even de tijd voor nemen om overna te denken en dat kon je natuurlijk nergens anders dan in Duitsland doen. Ik hoor er zondag nog wel meer over,gaan we weer even lekker wandelen.
  Tot zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.