Wisten het wel.

Gisteren ben ik met Rontu naar de dierenarts geweest, want als ze toch zwanger was zouden ze het op een foto vanaf eergisteren kunnen zien, want vanaf dan zouden er botjes te zien zijn. Aangezien Rontu nog steeds niet Rontu is had ik toch zoiets van ze kunnen op de echo wel niks gezien hebben, maar ik wil het zeker weten. Op de foto bleek te zien dat er inderdaad een puppy in haar buikje heeft gezeten, maar helaas heeft het niet zo mogen zijn dat het puppy de wereld heeft mogen besnuffelen. Rontu heeft een miskraam gehad en dat is natuurlijk erg jammer. Hopelijk is ze weer snel de oude en kan ze weer streken gaan uithalen samen met haar dochter Miyuki. Aan het eind van het jaar gaan we het weer gewoon opnieuw proberen om puppÿ’s te krijgen van Rontu en Miyuki, dus je weet nooit mischien deze keer wel Kerstkindjes!!!

Wat Remko en ik wel erg fijn vonden was dat wij het wel wisten dat ze zwanger was, het geeft een goed gevoel dat je kan zeggen dat je je honden goen kent. De mensen die bij ons een puppy zouden mogen meenemen hebben we eerst op de hoogte gesteld en daarom schrijf ik het nu pas hier, dat vonden wij wel net zo netjes.

2 gedachten over “Wisten het wel.

  1. Hoi lieve schatten,

    Wij vinden het heel erg jammer dat er geen klein roeftum komt maar we hopen dat je snel weer de `oude` bent en we hopen dat het de volgende keer beter gaat.

    Dikke dikke knuffel van ons voor jullie.

  2. Het is zeker heel jammer,maar wel bevestigd dat jullie je hond echt wel kennen,nu eerst maar weer even rustig aan doen,en lekker op vakantie en dan maar weer verder kijken hoe of wat!
    We zien jullie zondag,hopelijk allemaal.
    Een dikke vette knuffel van ons 4en.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.