Knus.

Pict6353a_1Gisteren hadden we het zo gezellig hier in huis of maakte we het hier gezellig, ach wat maakt het eigenlijk uit. Knus dat was het in ieder geval.

Eerst lekker kluiven en omdat ik daar soms wel erg moe van kan worden (vrouwtje zegt dat aan mezelf ligt) plof ik even later bij mijn mama Rontu op de zak en laat me weer even door haar vertroetelen, met andere woorden; onder moeders pootjes sliep eens een heel lief hondje……..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

5 gedachten over “Knus.

  1. Schattig! Off-topic: Sterre heeft de groetjes overgebracht hoor. Midden in de nacht, toen Sterre moest plassen zei ze opeens: “Papa krijgt de groetjes van de kleine mevrouw met de hondjes!” Eerst dacht ik dat ze nog droomde maar Juliette wist me te vertellen dat ze toch echt wel wakker was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.