Bah…

De meeste mensen die mij (Keiko) kennen weten dat ik geen liefhebber van regen ben en wat doet het al bijna heel de week, regenen, Bahhhhhhh!!! Ik ga dan ook het liefst helemaal niet mee naar buiten en als ik dan al mee gaan moet het baasje of vrouwtje echt niet denken dat ik wat ga doen, stel je voor dat mijnbuikje nat wordt door de natte bosjes, dat kan toch echt niet. Ik heb het maandag en dinsdag wel erg bont gemaakt, teminste dat zegt het vrouwtje. Maandag ben ik ’s morgens netjes mee naar buiten gegaan (ik wist niet beter dat het droog zou zijn, dat was het al weken) en dit terwijl het toch echt regende, ook heb ik toen geplast, maar de rest van de dag had ik geen zin meer om nat te worden, dus werd er ook niks gedaan. Dit herhaalde ik dinsdag totdat het een uur of half zeven was, ’s avonds dan, toen vertelde ik het vrouwtje dat ik erg nodig moest en toen liet ze me gewoon wachten. Schandalig gewoon, moeten Rontu of  Miyuki eens doen, dan vliegt ze gelijk, maar ze zegt dat daar wel een verschil in zit, die gaan altijd mee en doen ook altijd wat, dus het was mijn probleem.

Voor de rest van de week ben ik dan ook wel een beetje boos geweest, maar toen ik er nog eens goed over nagedacht had, moest ik het vrouwtje toch wel een beetje gelijk geven, niet dat ik nou ineens verander hoor, maar ik probeer er de volgende keer aan te denken en dan hoop ik dat ik niet meer boos zal worden. Om het goed te maken heb ik vanmorgen Miyuki eens een echte poetsbeurt gegeven zodat het vrouwtje dat vandaag niet meer hoeft te doen. Ik heb haar tandjes gepoetst, oortjes gewassen en het zand van het zandmannetje uit haar oogjes gevreven. Vrouwtje vond dat zo lief van mij dat ik een super kroelbeurt kreeg, maar dan van haar en niet van Miyuki.

Verder is er hier op het moment niet erg veel te doen, maar ja wat wil je met die regen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.