Lekker luieren.

Zo daar zijn we weer eens! Omdat vrouwtje op het moment niet helemaal lekker in haar velletje zit (wat tot 1 uurtje later en 5 dagen werken in de week allemaal wel niet met iemand kunnen doen) hebben we de afgelopen dagen niet veel meer gedaan dan lekker luieren op het dakterras. Dit is sinds de verjaardag van het vrouwtje het favorieten plekje hier in huis.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Hier lig ik (Rontu) lekker bij het vrouwtje op haar stoeltje, ja ik ben niet weg te slaan bij haar, nee niet vanwege haar lekkere hapje dat ze op haar bordje heeft liggen, maar gewoon…………… Ik zit ook nog steeds niet helemaal lekker in mijn velletje en dit terwijl de dierendokter een dag of twaalf geleden toch echt heeft gezegd dat er geen puppy in mijn buikje zit. Wat er nu ook gaat gebeuren is dat mijn buikje dunner behaard gaat worden en dit was de vorige keer toen ik puppy’s kreeg ook. Vrouwtje en baasje hebben afgesproken dat als ik over een week of 2 nog niet lekker in mijn velletje zit ze een foto van mijn buikje laten maken om te kijken wat er allemaal met mij aan de hand is.

Zo nu gaan we snel weer naar boven en doen wedstrijdje wie er het eerste in het stoeltje ligt, zal het vrouwtje wel zijn, maar dan moet ze wel opschieten, want anders is ze te laat en liggen wij er al op met z’n drietjes!

4 gedachten over “Lekker luieren.

  1. Dat is ook wel een heel lekker plekje voor het vrouwtje om uit te rusten van zo veel werken, en met dit weer hoeven jullie toch niet zo veel te doen,lekker luieren is ook heerlijk!

  2. Hallo vriendjes,

    Nou het is dan ook wel echt een gezellig en knusje plekje geworden daar op dat terras. Zorg maar goed voor elkaar en geniet er maar lekker van. En Rontu wij hopen dat alles goed komt met jou.

    Hele dikke knuffel van ons aan jullie.

  3. Wat een heerlijk knus plekje!! Hopelijk zijn al de zorgen snel achter jullie…..

    Ben trouwens ook erg benieuwd wat er nu aan de hand is met jou, Rontu!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.