Plofffffff

Koninginnendag in Nederland. Mooi weer. Wat wil je dan nog meer? Nou leker wandelen met baasje en vrouwtje en dat hebben we dan vanmiddag ook gedaan. In de auto reden we naar de Loonse en Drunnese duinen en daar hebben we even staan wachten en toen…. kwamen daar Michael en Mirjam aan. We gingen dus met hun wandelen, gezellig.

Alleen het was wel heel erg warm en daarom plofte wij op verschillende plaatsen lekker neer om in de schaduw van de boom lekker even bij te komen van het spelen. Ook ik (Rontu) deed op mijn eigen tempo mee, want je weet maar nooit, ik hou van spanning en avontuur.

‘S avonds werd er lekker gegeten door baasje, vrouwtje en hun vrienden en wij kregen een super heerlijke kluif. Wat een heerlijk dagje zeg, lang leve de Shiba!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.