Voor het laatst.

Gisteren hebben wij nog lekker heel de dag van het zonnetje genoten.’S morgens in de tuin en ’s middags op het dakterras, heerlijk.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Maar dit was verlopig wel de laatste keer dat we dat konden doen, want vandaag hebben we geen tijd voor, vrouwtje gaat weer werken (nadat ze twee hele dagen energie heeft bijgetankt) en vanmiddag gaat ze samen met baasje naar een crematie toe en daarna staat de auto al gepakt (dat doen wij wel voor het baasje en vrouwtje) en dan……. gaan we weg, jawohl!!!

Maar daar waar wij naar toe gaan kunnen we misschien ook wel van het zonnetje genieten. In ieder geval gaan we wandelen en misschien…… Komen we Montaro (mijn (Rontu) zoontje) ook nog wel tegen, want die zijn daar ook in de buurt.

4 gedachten over “Voor het laatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.