Heerlijk weertje.

Wat een heerlijk weertje de afgelopen dagen zeg, niet meer normaal! We hebben daar dan ook volop van genoten. Eerst hebben we samen met het vrouwtje de tuin opgeruimd. Vrouwtje liep met de bezem en een schaar rond en wij hielpen mee en maakte al de stokjes klein. Daarna werd er een stoel buiten gezet en kon het genieten beginnen. Vrouwtje toen met een boek in haar hand en wij met een kluif in de tuin, heerlijk!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Toen ik (Miyuki) mijn kluifje op had was ik het vrouwtje kwijt, teminste haar stoel was ineens leeg. Ik ben voor die stoel gaan zitten in de hoop dat vrouwtje terug zou komen. Even later kwam ze gewoon uit de huiskamer lopen, ze was even binnen wat gaan drinken en had voor ons ook een bak heerlijk water bij. Moe van het kluiven lagen we even later lekker na te genieten in het zonnetje.

Wat er hier in huis de afgelopen dagen nog meer is gebeurd is niet veel. Maandag mocht alleen Keiko naar school, dit omdat Rontu en ik de reutjes uit de klas wel erg gek zouden maken en wij zelf niet echt te genieten waren. Vrouwtje heeft dan ook al een paar keer "Lang leve de loopse teefjes" geroepen. Veder is er deze week met Rontu ook al twee keer  de dierendokter bezocht en ik mocht voor de gezelligheid mee in de auto. Beide keren werd er bloed geprikt om te kijken hoe het  met haar hormoontjes was. Maandag was de waarde van het progesteron gehalte 3,2 en vandaag was het 5,6. Het gaat dus allemaal anders als de vorige keer toen ik in de maak was en morgen mag er dus gewoon weer bloed geprikt worden. Toch is er hoop dat we dit weekend weer eens lekker weg gaan, want vrouwtje is nu de spulletjes al aan het klaar zetten, want stel je voor dat…..ja dan zijn we weg.

2 gedachten over “Heerlijk weertje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.