Kilometers.

Hier gaat alles super! De hondjes doen het tot nu toe erg goed samen en ook tussen de mensen is er nog niks voor gevallen, maar we mogen nog een aantal dagen dus je weet maar nooit. En we hebben ondertussen een extra handicap, want niet alleen Miyuki is loops maar ook Tama en Miko lopen binnen met een broekje aan en dat vinden de mannen onder de hondjes natuurlijk een reden om te laten zien dat ze mannen zijn.

Photobucket - Video and Image Hosting

Maandag hebben we een heerlijke wandeling rond een stuwmeer gelopen, lekker klimmen en klauwteren was dat, waarbij we zelfs Miyuki af en toe maar los hebben laten lopen, gelukkig is de loopsigheid al bijna voorbij of de reuen hebben geen intresse in haar, maar wel voor elkaar en de omgeving. ‘S avonds hebben weer lekker gegeten en veel plezier met elkaar gehad, een super dag dus, waarop het onder het wandelen lekker motregende.

Pict4896a Dinsdag hebben we de wandeling van zondag afgemaakt. We zijn eerst met de auto een stukje verderop gereden en vanuit daar zijn we gaan wandelen. Bijna heel de route ging langs watervalletjes en beekjes, waarin Keiko dan ook de nodige keren in heeft gezwommen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Onze held Rontu wilde niks van al dat water weten en bleef dan ook aan de zijkant toekijken. Deze avond moesten we voor ons zelf zorgen de chaletstaf had namelijk hun dagje vrij, maar ze hadden het ons wel makkelijk gemaakt en we hoefde alleen het eten maar in de oven te schuiven en er weer uit te halen. De avond hebben we schaterend doorgebracht tot dat we allemaal op tijd naar bed gingen.

Vandaag, vroeg ons bed uit, want Remko zou een stukje gaan vliegen met Marcel en Colin, maar helaas het weer was te slecht. De hondjes hadden vandaag hun rustdag, want hun pootjes hebben al genoeg kilometers gemaakt en wij zijn lekker gaan winkelen en wandelen in het dorp zelf. Vanavond staat er vast en zeker weer wat lekkers op het menu en daar voor ga ik me nu even opfrissen.

Photobucket - Video and Image Hosting

En of het eten weer lekker was, nou natuurlijk! Maar zien jullie ook de leuke t-shirts die we aan hebben, geweldig toch ieder zijn eigenste.

2 gedachten over “Kilometers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.