Sneeuw, motregen en zon.

Dsc00132aDe reis hier naar toe is helemaal goed gegaan, we hebben alleen onderweg nog meer reisgenoten van ons opgepakt(lang leve tom-tom!!) en zijn met z’n alle verder gereden. We hebben met z’n alle nog het autotreintje genomen, de mevrouw die de kaartjes verkocht dacht dat ze dubbel zag, in drie auto’s van die mooie hondjes. Aangekomen bij het chalet werden we al opgewacht door de fam. Coule en zijn gelijk een stukje gaan wandelen, de chaletstaf van Flex-chalet een hand gegeven (die met groote ogen stonden te kijkenn dat we er met zoveel Shiba’s waren, ze konden er pas twee (Keiko en Rontu) en daarna hebben we wat gedronken met een stukje taart erbij, heerlijk.

Gisteren hebben we een super wandeling gedaan, waar bij we allerlei weersomstandigheden hebben gehad. Eerst met de kabelbaan naar boven en daar hebben de hondjes lekker in de sneeuw gespeeld en wij stonden wij het ene moment in de wolken en het andere moment was het weer helemaal open getrokken.

Photobucket - Video and Image Hosting

Weer een stukje met de kabelbaan naar beneden en toen werd het wandelen, daarbij motregende het eerst een tijdje. Onderweg door een kudde koeien met herder heen en daarna weer verder.

Photobucket - Video and Image Hosting

Pict4881a Een stukje watervalroute (zo noemen ze die wandeling hier), waarbij het zonnetje lekker scheen, en vele complimentjes later van verschillende voorbijgangers kwamen we moe maar voldaan weer bij ons chalet aan waar de koffie en de taart al weer klaar stond.

Pict4890a_2

Je ziet dat we ’s avonds ons bordje goed hebben leeg gegeten om daarna nog even op de bank neer te ploffen en even later allemaal ons bedje op te zoeken.

1 gedachte op “Sneeuw, motregen en zon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.