Echt weg!

Al de spulletjes die het vrouwtje de afgelopen dagen verzameld heeft staan voor in de gang. We hebben net ons laatste rondje met het baasje gelopen. En nu gaan we ons huisje opzoeken, want vannacht gaat om 3.00 uur de wekker van het baasje en vrouwtje af om op vakantie te gaan. De spulletjes gaan dan allemaal de auto in en wij stappen er even later ook bij in om vervolgens naar Zwitserland (na één weekje daar terug naar het huisje in Duitsland) te rijden. Ja, het gaat er nu echt van komen we gaan echt weg!

En als we daar dan zaterdag aankomen gaan we hopelijk een leuke week beleven in een chalet met een stel hondenvriendjes en hondenvriendinnetjes van ons en natuurlijk al de baasjes en vrouwtjes.

Dus voor nu, weltrusten.

6 gedachten over “Echt weg!

  1. Kan helaas niet reageren op bovenstaande log. Ben in ieder geval blij dat de reis goed is verlopen en dat alles naar wens is. We hopen op goed weer voor jullie, kunnen jullie met z’n alle vele wandelingen maken. ( en Remko fietstochten!)
    Veel plezier daar….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.