Geen zin.

Ik (Keiko) heb de laatste tijd steeds minder vaak zin om mee naar buiten te gaan om een blokje te lopen. Vrouwtje vond me vandaag wel heel erg bezig, want ik was gisteren avond om 20.00 uur voor het laatst naar buiten geweest en vanmorgen had ik geen zin om naar buiten te gaan. Het vrouwtje vond dit niet leuk, maar liet me toch lekker in de stoel liggen. Vanmiddag had ik weer geen zin om naar buiten te gaan, vrouwtje vond me toen helemaal niet lief meer en vertelde dit dan ook, maar toch liet ze me weer thuis. Maar vanvond toen het baasje weer thuis kwam wilde ik weer niet mee en toen kreeg ik toch op mijn donder zeg, niet meer normaal. Baasje vond het niet goed dat ik niet mee naar buiten ging, want een hondje moet toch ook wel eens een plasje doen. Nou ik kan het heel lang ophouden en hoef dus dus niet zo vaak naar buiten.

Zometeen ga ik wel mee hoor, want even daarna gaan we allemaalons huisje in en het baasje en vrouwtje stappen hun bedje in, want nog 2 nachtjes en dan…..rijden we naar Zwitserland, joepie vakantie!!!!

2 gedachten over “Geen zin.

  1. Zo Keiko, jij ken het lang ophouden zeg je plasje.
    Gomes en Etsu kennen dat ook goed, maar op en gegeven moment moeten ze toch naar buiten,die plasmuizen.

    Doeiiiiiiiiiiiiiii Ine en de jongens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.