Nog……

Nog 3,5 nachtjes slapen of moeten we zeggen nog 79 uur 3 minuten en 26 seconden en dan is staat de auto gepakt voor de deur en stappen we er met z’n alle in om naar Zwitserland te rijden.

De spulletjes voor de hondjes zijn allemaal gepakt. Keiko heeft haar rugzak ook weer voor de dag gehaald. Rontu heeft de koffer ook al weer gezien en heeft zich voor genomen om daar vrijdag als ik hem aan het pakken ga weer in te gaan liggen (stel je voor dat we haar thuis zouden laten). Miyuki weet nog niet goed wat er te gebeuren staat en loopt heel de dag door achter me aan met een blik in haar ogen van vrouwtje wat ben jij allemaal aan het doen. Nou Miyuki; gewoon de laatste dingentjes voor dat wij met jullie op vakantie kunnen. Wasje, stofzuigen, spulletjes klaar leggen die mee moeten en dat soort dingen. Maar daar raakt ze wel aan gewent.

Morgen ga ik de hondjes nog eens goede borstelbeurt geven, de nageltjes nog eens knippen en dan is dat ook weer gebeurd. Misschien ga ik ook nog wel even met één van de hondjes naar ringtraining, maar dan moet ik even kijken hoe het allemaal gaat hier in huis.

6 gedachten over “Nog……

  1. Dat moeten onze baasjes allemaal nog doen,ze moeten allebei nog wel werken,morgen hebben ze vrij,dus dan gaan ze alles doen. En dan staat alles vrijdag klaar,dan gaan ze vroeg naar bed,om ook weer heel vroeg op te staan en dan……………..jeeeehhhhhhh,naar Zwitserland!!!

  2. Mark; helaas is de koffer helemaal vol, maar in de auto zelf is misschien nog een plaatsje voor je als je lenig genoeg bent en dat dan ook nog een uur of tien vol kunt houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.