Alles gepakt.

Dit is een foto uit de oude doos, want net als toen hoefde ik van het vrouwtje nog niet met mijn rugzak om, want we gaan tenslotte pas vrijdag middag weg. Toch loop ik al heel de middag achter haar aan om te helpen en heb het gezegt als ze dingen fout inpakte of als ze wat wilde vergeten.

Photobucket - Video and Image Hosting

Maar het is ons vrouwtje gelukt, ze heeft alles gepakt om mee te nemen naar het huisje in Duitsland. Eten (waarschijnlijk staat er nog genoeg voor dit weekend, maar vrouwtje heeft ook gelijk eten mee genomen voor de twee weken die we er zijn na dat we in Zwitserland geweest zijn), een onderbroekje en inlegkruisjes (nee niet voor mij of Rontu, maar misschien voor Miyuki), onze losloophalsbandjes, de fluit, snoepjes en de EHBO-koffer (die gaat altijd mee, gevuld en wel). Nou denken jullie en de etensbakejs dan, die hebben we dubbel, dus in het huisje staan die al net als speeltjes, nog meer snoepjes en kluifjes. De puppyren staat er ook al en blijft daar ook staan, kunnen we lekker los in de tuin. Hopelijk hebben we alles en nemen we ook weer genoeg mee naar huis om over een paar weekjes de vakantie in Zwitserland te kunnen doorbrengen.

Nog twee nachtjes en dan….. dan gaan we weer, JOEPIE!!!!

2 gedachten over “Alles gepakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.