Werken en dan….

Ik (Patricia) ga nu nog even werken en als ik dan om een uur of kwart over één thuis kom stap ik over in een auto die kant en klaar gepakt staat om naar het huisje in Duitsland te rijden. Vol met alle spulletjes, een fiets op het dak (nieuwe hobby van Remko) en drie schattige hondjes erin die niet kunnen wachten. Die hondjes hebben alles al klaar zien staan en zitten nu lekker te piepen in hun huisje, met andere woorden vergeet ons niet. Nou hondjes dat zou ik niet kunen, want dan mis ik jullie teveel en wil weer naar jullie toe.

Tot de volgende keer

2 gedachten over “Werken en dan….

  1. Heee vriendjes en baasjes,

    Wij wensen jullie heeeeel veeeel plezier in Duitsland. O ja Miyuki word maar snel een grote meid zodat we in Zwitserland lekker met zijn allen kunnen rennen.
    Tot over drie weken.

    knuffels van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.