Zij weet nu hoe, zij weet nu hoe!!!

De afgelopen nacht heeft Miyuki bij mij (Keiko) gelogeerd, ja ja, net als vele mensen ging zij in een ander bedje slapen dan dat ze normaal gesproken doet. Het was erg gezellig, maar op een gegeven moment vroeg ze aan mij hoe ik het toch voor elkaar krijg. Nou vragen jullie je af wat ik dan voor elkaar krijg, nou mijn bijnaam in toch tegenwoordig Houdini! Weten jullie het nu weer? Ik heb het haar verteld, maar ik deed het niet voor, stel je voor zeg, ik ben niet gek! We zijn even daarna lekker knus tegen elkaar aan gaan liggen en gaan slapen, mm lekker hoor.

Zo nu vandaag. Heel de dag hebben we lekker niks gedaan en toen werd er rond half zeven gevraagd of er hondjes waren die naar school wilde, nou Rontu en ik wilde wel en Miyuki ook, maar die moest thuis blijven. Zij moest dus in haar huisje, ten eeste omdat ze alleen helemaal niet vrij mag blijven lopen en te tweede omdat ze gisteren de poef  van een super gapend gat heeft voorzien. Baasje en vrouwtje hadden zoiets van het is eigenlijk te warm om naar school te gaan, dus zien we wel hoelang we iets doen, anders zijn we gewoon voor de gezellighied geweest. Nou en gezellig was het en we hebben ook nog wat gedaan. De les werd voor het eerst buiten gegeven en dat was super leuk, ook moesten we spelletjes doen waarbij er met water gewerkt moest worden en dat vond ik leuk, maar Rontu niet zo. Ook ben ik nog even een blokje om (we konden zo weglopen als we wilde, want er staat geen hek om de parkeerplek) gegaan terwijl het baasje met mij bezig was. Ik ben even bij de buren op bezoek geweest, maar toen het vrouwtje me riep ben ik terug naar de klas gegaan. Nou dat was onze les van vandaag op school.

Toen we net thuis kwamen ging het baasje Miyuki uit haar huisje halen. De trap op, de deur open en toen….. het baasje stond met z’n mond open van verbazing. Ze heeft de afgelopen nacht dus goed naar mij geluisterd, want ook zij kan vanaf nu uitbreken uit haar huisje. Zij weet nu hoe, zij weet nu hoe en daar zijn het baasje en het vrouwtje dus niet blij mee!! Baasje en vrouwtje weten zeker dat de deur goed dicht zat, want er lag een plasje met water (vast en zeker van het zweten, want het is me een werk om het deurtje open te doen) net naast en in de bench. Gisteren waren de reactie’s op het vehaal in de trand van lang leve de bench, maar daar moet dus ook weer wat op verzonnen worden.

Vrouwtje is nu de oplossing aan het verzinnen en wij gaan nog een blokje om met het baasje.

Het vrouwtje heeft de oplossing, Miyuki gaat in het huisje van mama Rontu, want dat kan ze dus echt niet open krijgen. Wij krijgen oordopjes, want vanancht zal Miyuki de nodige liedjes zingen, want dat huisje vind ze een vreeselijke plaats om te zijn.

4 gedachten over “Zij weet nu hoe, zij weet nu hoe!!!

  1. Wat een dondersteen! Wat als zij straks groot is? Weten jullie zeker dat je ooit een nestje met haar wil? Wat komt daar wel niet van terecht?

  2. Hahaha, oeps, sorry hoor, maar het is ook zo’n grappig verhaal!!!
    Wat een dondersteentje zeg.
    Wat is er eigenlijk voor verschrikkelijks aan dat huisje dan, als die benches zijn toch één pot nat??
    Groetjes, Irma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.