Schoenen.

Het concert dat Miyuki afgelopen nacht heeft gegeven is al na één couplet opgehouden en ze gaf haar zelf over aan haar vermoeidheid en is gaan slapen. Hopelijk blijft dit zo gaan anders moeten we nog eens iets anders gaan verzinnen op het probleem met de huisjes van de hondjes.

Later op de middag zijn we toch weer even naar Antwerpen gereden, de vorige keer was de winkel waar we naar toe zijn geweest niet open, maar vandaag wel. Ik heb een paar makkelijke schoenen gekocht om gewoon lekker met de hondjes te kunnen wandelen of de stad in te gaan.

Photobucket - Video and Image Hosting

Normaal loop ik op echte bergschoenen en dat loopt heerlijk, maar voor op straat lijkt dit me ook lekker. En aangezien het er uitverkoop was, hoefde ik er niet over na te denken of ik ze mee zo nemen.

2 gedachten over “Schoenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.