Papa Nagai.

Vanmorgen was het vrouwtje aan het ontbijten en riep even later iets naar boven naar het baasje en wij vingen dat ook op. Nagai is papa geworden en Piepster dus mama, drie puppy’s hebben ze gekregen en dat is toch weer een felicitatie waard voor Ilonen en de rest.

Verder hebben we het vadaag weer eens lekker van genomen, wij (mama Rontu en Miyuki) zijn al heel de dag aan het ravotten. Dat kan nou weer, want het is eindelijk weer eens even wat koeler buiten. ik (Keiko) ben ook weer wat beweeglijker en loop dan ook heel de tijd de trap op en af, dan naar het baasje en even later weer naar het vrouwtje.

Morgen gaan we weer een leuke dag beleven. Eerst met z’n alle naar school, kunnen wij (tante Keiko en mama Rontu) eens zien hoe Miyuki het doet in de klas. We zijn dan ook al een goed stuk op weg om naar Mitsu (een van mijn Puppy’s) te gaan. Ook zijn baasje en vrouwtje gaan de stamboom in ontvangst nemen, de laatste uit de rij van puppy’s. Zijn jullie ook zo benieuwd hoe het met hem gaat. kom morgen maar weer kijken en je weet het.

2 gedachten over “Papa Nagai.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.