Waarschuwing.

Vanmorgen ben ik (Miyuki) samen met het vrouwtje naar school geweest en leuk dat het weer was. Volgen deed ik als de beste, apporteren ging ook één van de meerdere keren goed, terug plaats was gewoon een ramp, maar toen kwam het behendigheidsrondje en dat was geweldig.

Voor vrouwtje was het wat minder, maar ik heb genoten van mijn rondje door de tunnel, vier hoogte sprongen en toen was er de katteloop, maar daar had ik geen oog meer voor. Ik zag ineens al de andere klashondjes staan en besloot om met hun te gaan spelen. Vrouwtje roepen, de leraar mij afleiden, het vrouwtje wilde me weglokken met een snoepje, maar ik ging gewoon naar het volgende klashondje. Even later liep ik wee met het vrouwtje mee en die dacht nu moet het lukken om Miyuki over de katteloop te krijgen, nou de verkeerde kant op ging goed (ik zag mijn klashondjes niet) maar toen de goede kant weer op en roeftem (hihi, zo noemen ze mama Rontu ook wel eens) weg was ik (van wie zou ik het dus hebben?). Er is nu afgesproken met al de baasjes van mijn klashondjes dat ze als ik weer zo doe ze allemaal de riem maar los moeten laten, zodat ik misschien eens een waarschuwing van een van mijn klashondjes krijg. Het was namelijk al vaker gebeurd dat ik zo’n bui had en daar zijn vrouwtje, baasje en de leraar niet echt van gediend, al vinden ze het wel een heel leuk gezicht.

Ik heb de waarschuwing begrepen en heb me verder de rest van de les keurig gedragen hoor, ik ben gewoon gaan slapen en heb dus geen hond kwaad gedaan. Ook de rest van de dag ben ik lief geweest, lekker in de tuin liggen om bruin te worden. Toen de zon weer weg was ben ik nog even met mama Rontu en tante Keiko aan het spelen geweest om daarna lekker moe onze huisjes in te stappen.

Morgen gaan baasje,vrouwtje, tante Keiko en ik (mama Rontu moet thuis blijven omdat ze een broekje aan heeft) wandelen. Mariska en Marcel met hun hondjes Tama en Miko en Mariska met Simba en Ziggy gaan ook mee. De fam. Coule zou ookmee gaan, maar die moeten naar een hondenshow (het baasje van Khoda en Banshu had zich vergist en die zaten vanmorgen op de show terwijl dat pas morgen is, dom dom). De wandeling is in Chaam en is wel twaalf kilometer lang, teminste dat roept vrouwtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.