Ééntje minder.

Aanstaande zondag gaan we wandelen met de groep waarmee we eind augustes naar Zwitserland op vakantie gaan, aangezien we de vorige keer Khoda (het broertje van Rontu) miste moesten we nog een keer samen komen dus zodoende. Maar wat wil nou het geval zijn, deze keer gaat Rontu niet mee en zijn we dus weer niet compleet.

De reden hiervoor is dat Rontu vandaag loops is geworden en de komende weken dus met een broekje aan door het leven gaat, teminste als ze in huis rond loopt. Maar wij zijn tot de conclusie gekomen dat we liever nu één hondje minder bij hebben dan die week dat we in Zwitserland zijn.

Photobucket - Video and Image Hosting

Dat Rontu zich op het moment niet helemaal geweldig voelt is op deze foto goed te zien, maar ach dat gaat ook wel weer over. Over een paar dagen vliegt ze weer overal over en onder door.Miyuki vind het allemaal maar wat vreemd, haar mama Rontu met een broek aan in huis en loopt er dan ook heel de tijd achter aan. Maar hopelijk word die kleine ook binnenkort loops zodat zij niet thuis hoeft te blijven als we weer met heel de groep samen komen, want dat is pas in Zwitserland en dan zou ze een super vakantie gaan missen.

Zo de uitslag van de poll is bij deze ook weer bekend en van de mensen die gestemd hadden hadden het er de meeste goed. Ook is er niemand ingetrapt om op Keiko te stemmen, dus zijn jullie erg goed op de hoogte.

6 gedachten over “Ééntje minder.

  1. Ilone, maak je maar geen zorgen om mij over mijn figuurtje, het vrouwtje kan meer steun gebruiken. Stofzuigen is eigenlijk het enigste wat ze op het moment doet en dan is er nog niks van te zien. En toen ik van de week in bad zat liep het water ook al niet weg omdat het putje verstopt zat met haren.

  2. Hoi Rontu, je knapt vast en zeker wel weer gauw op en ik ben ook mijn vachtje kwijt, ben ook gelijk een stuk slanker,maar dat komt allemaal wel weer goed.
    Een hele fijne dag morgen met z’n allen.

    Groetjes Ine en de jongens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.