Lang geleden.

Er was eens heel lang geleden…….  een Shiba die in bad moest omdat…….

Maar deze keer was het een andere Shiba die in bad moest. Rontu had namelijk net op straat gepo..t, maar het wilde niet echt goed lukken. Toen ze dan ook binnen kwam was het regelrecht naar boven naar de badkuip. Ze liet zich goed verwennen, want om te zeggen dat ze het erg vind om in bad te gaan, nou nee. Het föhnen daarna vind ze zelfs nog lekkerder, zodat ze heel de tijd lag te rollebollen onder de föhn. Beneden gekomen vond Keiko het allemaal geweldig, haha ze was deze keer zelf niet de klos en Miyuki loopt op het moment heel de tijd achter haar moeder aan, want die ruikt nu toch wel heel erg anders.

Dan denk je dus een rustig avondje te hebben nadat je naar ringtraining geweest bent, maar nee dus een hond kan je op allerlei manieren aan het werk houden.

5 gedachten over “Lang geleden.

  1. Er zijn dus al 2 shiba’s die schoon op het afspraakje komen a.s zondag,haha! Maar wie o wie zal er dan weer vies worden? We zullen het wel zien dan! Tot zondag.

  2. Ilone; Ze heeft ergens een draadje van opgegeten (zal wel van een flos gewest zijn) en als dat aan je kontje hangt ga je toch lekker over de grond schuiven.
    Ze hoefde niet echt in bad hoor, het had ook met een washandje gewassen kunnen worden, maar een badje is toch ook wel eens lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.