De Shiba’s zijn los!!!!

Vanmorgen was het weer eens op tijd opstaan, nou is dat niks ongewoons, maar we zaten ook weer op tijd met z’n alle in de auto. We hadden namelijk om tien uur afgesproken op een parkeerplaats om in die omgeving een stukje te gaan wandelen.

Een route speciaal om de honden los te laten lopen hadden we uitgezocht en het was in Chaam en in het boekje stond als titel; de ‘wolven’ zijn los in de bossen van Breda, maar het waren Shiba’s geworden die los gingen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Hier liep alles weer even aan de lijn, want we kwamen bij een meertje uit waar een heleboel zwanen zitten en wij willen het niet op ons geweten hebben dat er een zwaan minder is. Van links naar rechts; Mariska met Miko en Tama, Mariska met Simba en Ziggy en ik (patricia) met Miyuki en Keiko.

Pict4111a Onderweg moet er door Keiko altijd een modderbad genomen worden, Miyuki kan er trouwens ook wat van. Maar de rest is bang dat ze vuile pootjes krijgen, want die gaan er onder geen enkele voorwaarde in zo’n modderbad.

Pict4109a

En op een veldje met erg hoog gras kun je heel erg goed gek doen. Keiko heeft in dat hoge gras ook nog een zoek spelletje gedaan en ze vond de snoepjes nog ook.

Maar dat al deze Shiba’s het goed met elkaar kunnen vinden is goed te zien als ze samen spelen.

Photobucket - Video and Image Hosting

We missen alleen Tama, die was even bij het meertje aan het kijken, maar Simba, Miko, Keiko, Ziggy en Miyuki waren net een stelletje dolle honden die helemaal uit hun dak gingen. Met andere woorden; de Shiba’s zijn los in de bossen van Breda!!!!

Na een kilometer of 6 te hebben gelopen hielden we het voor gezien, want het weer dat er voorspeld is voor de rest van de dag is niet zo best en eigenlijk wilde wij baasjes en vrouwtjes ook nog even lekker een terrasje pikken. Even wat drinken en wat eten met hier een daar een drupje regen, maar toen we net in de auto zaten hield het op met hier en daar een drupje regen en waren wij blij dat we in de auto zaten.

We willen iedereen bedanken voor het leuke uitje. Fam. Coule we hebben jullie gemist met Khoda en Banshu, maar hopleijk is de show net zo leuk geweest als ons uitje.

Voor de rest van de dag hebben we het makkelijk, alleen even naar buiten met de hondjes om te laten plassen en po…n en dan weer lekker naar binnen om te luieren, dat is het voordeel als je vroeg gaat wandelen.

9 gedachten over “De Shiba’s zijn los!!!!

 1. Hoi,
  Het was inderdaad weer een geweldige dag vandaag (uitgezonderd het gemis van onze vriendjes) Wij hebben erg genoten en nu genieten wij weer van jullie super mooie foto`s. Gelukkig hebben Kohda en Banshu het erg goed gedaan op de show en hopelijk is Rontu niet te erg deprie.

  Knuffels van ons.

 2. Zo daar zijn we weer, en we zijn onwijs jalours als we zo jullie verhaal lezen.
  Gelukkig was het niet helemaal een verloren dag vandaag, maar dat kan je lezen op onzeweblog, http://www.khobans.punt.nl.
  En zusje heb jij je nog een beetje vermaakt vandaag???
  We willen echt nog een keer stappen voor we naar CH gaan.
  groetjes en voor iedereen een dikke knuffel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.