Saai.

Wat hebben wij (Keiko, Rontu en Miyuki) de laatste dagen weinig mee gemaakt zeg, met andere woorden de dagen waren super saai.

De zon heeft ons in de steek gelaten maar dat mag de pret niet drukken. We zitten toch regelmatig lekker in de tuin en voor het gemak heb ik (Miyuki) de tuin mee naar binnen genomen zodat we ook binnen kunnen genieten van de natuur. Hele takken heb ik fijn gemalen, vrouwtje zei dat het wel een houtzagerij leek. En omdat dat allemaal weer moet opgeruimd worden heeft het vrouwtje het best druk (want voor ze het weet ligt er weer een hoop zaagsel, boomschors of zand binnen, om over de haren maar niet te praten) en kunnen wij niet zo lang wandelen en trainen.

Maar voor de rest hebben we niet te klagen hoor, want we zijn de vakantie nog niet vergeten en hebben vernomen dat de reis naar Zwitserland ook nog door gaat. De centjes moeten bijna betaald gaan worden zegt het vrouwtje en daarbij vertelde ze dat dat het dan nooit lang meer kan gaan duren voordat we met z’n alle (9 baasjes en vrouwtje en 9 Shiba’s, wat zal dat een leuk gezicht zijn) op vakantie gaan.

Morgen ga ik (Miyuki) zorgen dat het vrouwtje niet hoeft op te ruimen zodat ze weer wat leuks met ons kan gaan doen. Vrouwtje en baasje zeggen dat we zeker een leuk ding gaan beleven morgen, maar ze verklappen niet wat het is. Wie weet het en verteld het wel?

7 gedachten over “Saai.

 1. Als ik het wist, had ik het zeker verteld. Maarre….sorry, het antwoord moet ik schuldig blijven. Veel plezier morgen en gaat het alweer wat beter met Rontu?
  Knuffel van mij.

 2. Nancy; met mij is er niks meer aan de hand hoor, ik ren en vlieg weer samen met Miyuki door de kamer en tuin.
  Dinsdag had ik het gewoon erg warm en voelde me daarom niet zo lekker, dat was dus woensdagochtend helemaal over. Maar toch bedankt voor de intersse in mij, vrouwtje was het al weer vergeten.

 3. Wij zouden het ook echt niet weten wat jullie gaan doen maar zijn wel erg nieuwsgierig dus gaan morgenavond zeker even hier kijken.
  Wat betrefd de vakantie…..WIJ KUNNEN BIJNA NIET MEER WACHTEN….

  Pootjes van ons en groetjes van het vrouwtje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.