Verrassing.

Gisteren vertelde we dat vrouwtje en baasje iets leuks voor vandaag in petto hadden, maar wat dat wisten we geen van drieën.Nou we gaan het vrtellen hoor.

Even na zeven uur vanavond stapte we met z’n alle in de auto om een klien stukje te rijden (oma had het goed, het ritje duurde ongeveer een half uurtje). Toen we waren waar we moesten zijn moesten wij nog even in de auto blijven zitten en baasje en vrouwtje gingen bij eenvreemd huis naar binnen. Na een minuut of tien werden wij ook uit de auto gehaald en mochten ook dat vreemde huis naar binnen en weet je wat er toen gebeurde?

Pict4005a_3 Nou we stonden oog in oog met Montaro (reutje groen van het nestje van mij (Rontu)), die als Grim door het leven gaat. Wat een varrassing was dat zeg, eigenlijk hadden we kunnen weten dat we naar een puppy gingen kijken, want er ging weer zo’n ding mee wat ze een stamboom noemen en dat hadden we zondag ook bij toen we bij Michi op bezoek gingen. Wat kan die Montaro rennen zeg, niet meer normaal, ik (Miyuki) kon hem bijna niet bij houden toen we aan het spelen waren. Spelen is namelijk het enige wat we heel de tijd hebben gedaan toen we daar waren en wat ons betreft hadden we er nog gerust langer kunnen blijven. HIer stonden ik (Miyuki) en Montaro even te rusten en tegelijkertijd te verzinnen wat we na het rusten weer konden gaan doen. Toen het tijd was om naar huis te gaan hebben we afscheid van Montaro en zijn baasjes en vrouwtje genomen en afgesproken dat we binnenkort eens lekker met z’n alle gaan wandelen.

We moeten nu nog een puppy van mij (Rontu) opzoeken, want ze had er toch echt vijf waarvan we er nu drie weer gezien hebben en mij (Miyuki) zien ze natuurlijk tot vervelens toe. Wanneer dat gaat gebeuren, ach we laten ons wel weer verrassen!

1 gedachte op “Verrassing.

  1. Dat is een leuke verassing!!! Leuk he, Miyuki, om al je broertjes en zusjes weer eens te zien, en voor jou Rontu, al je kinders!!!
    Gezellig hoor!!
    Groetjes, Irma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.