Warm of moe?

Waar de hondjes vandaag last van hadden (er was namelijk geen beweging in te krijgen), ik (Patricia) weet het niet hoor. Maar het kwam in ieder geval door de warmte of door de vermoeidheid van het avontuur van gisteren  was. Heel de dag hebben ze maar wat gelegen en af en toe liepen ze een stukje van buiten naar binnen of terug om de beentjes te strekken.

Net is Remko met Keiko en Rontu naar school geweest en ik was dan ook heel benieuwd hoe dat gegaan was, die twee zitten vanaf  nu namelijk bij elkaar in de klas. Als er dan maar een van ons niet mee kan vanwege ziekte of een andere verplichting dan moet je een van de twee hondjes op zijn plaats laten liggen en met de andere een rondje behendigheid lopen en dat kan nog wel eens wat leuks opleveren. Maar toen ze thuis kwamen liep Remko helemaal te stralen. Hij vertelde dat alleen Rontu onder een van haar rondjes lopen even bij Keiko ging kijken om te vragen of ze mee ging doen, maar gelukkig trapte Keiko daar niet in. Er zijn hondjes die nog niet eens kunnen blijven liggen als hun baasje of vrouwtje het rondje aan het verkennen is, wat doen die van ons het dan toch weer goed, ze zouden ze thuis eens moeten zien!!!!!!!

2 gedachten over “Warm of moe?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.