Zwemmen.

Pict3986a_2 Vandaag was het dan zover, wij zijn naar Michi (teefje rood van het nestje van Rontu) en haar baasjes en vrouwtjes geweest. Na een super ontvangst van Michi gaven wij haar baasjes en vrouwtjes de stamboom van hun geweldige hondje.

Nou is voetbal op het moment een van de balangrijkste dingen die bijgehouden moeten worden en daarvoor werd dan ook de radio aan gezet. Even later was Keiko samen met Rontu en een baasje van Michi aan het voetballen terwijl de andere allemaal aan het toekijken waren, want het was toch veel te warm om je druk te maken.

Photobucket - Video and Image Hosting

Pict3976a_2 En omdat het zo warm was stond voor vele vadaag ook het zwembad centraal, dus werd het even later zwemmen. Niet door ons mensen maar door de hondjes en wees eerlijk het ziet er helemaal geweldig uit 4 Shiba’s die in een zwembadje aan het spelen zijn. Miyuki was degene die het erg snel voor gezien hield maar de ander trokken eerst nog een baantje in dat heerlijke koele water. na de zwempartij moesten ze zich droog rennen en na een zonnebank wisten ze zeker dat ze droog waren.

Na nog een heerlijke BBQ zijn we weer in de auto gestapt om terug naar huis te rijden, want daar zouden we toch ook weer een uurtje of twee en half over doen. En onderweg hebben we helemaal geen last van de hondjes gehad, want wat waren die moe zeg, maar ja wat wil je na al die activiteiten van vandaag.

9 gedachten over “Zwemmen.

 1. hihi, ze vonden het ook zó leuk 🙂
  we hebben heel de dag de web-log in de gaten gehouden, maar daar was het eindelijk..

 2. Was vandaag toch wel moe na het fijne bezoekje van tante Keiko, mama Rontu en zus Miyugi. Jammer dat ik niet zo lekker kan stoeien met die poes van ons (ook al probeer ik het wel steeds hoor)

 3. Michi: je mag natuurlijk altijd met ons komen spelen als je wilt.
  En binnekort kijken wij wel erg lief naar het baasje en vouwtje en vragen of ze weer naar jou toe gaan, kunnen we lekker rennen op dat super veld naast jullie huis.

 4. Wat een grappig gezicht. Snap niet dat jullie er niet allemaal tegelijk in zijn gesprongen. Lijkt mee helemaal geweldig! Leuk jullie te zien genieten. Morgen weer mooi weer!

 5. Wat een leuke middag zal dit geweest zijn. Eerst heerlijk gevoetbalt en daarna een frisse duik genomen! Leuk hoor al die honden in het zwembad! Dat zie je niet zo vaak hé!
  Woef van Bobbie + Veel Liefs van Judith

 6. Nou jullie hebben het inderdaad erg gezellig gehad. Ons vrouwtje heeft vorig jaar ook een zwembad voor ons gekocht maar helaas was ze zelf de enige die dat leuk vond want zwemmen niet graag hihi.

  Pootjes van ons.

 7. Even lekker afkoelen in het zwembad, heerlijk toch.
  Dit was weer een leuke dag voor jullie, ik mis alleen Remko in het zwembadje die had toch best even gezellig erbij kunnen gaan liggen HAHAHA.

  Doeiiiiiiii Ine,

 8. Oh, Michi, wat een mooi hondje!!!!
  Wat grappig dat jullie zo makkelijk dat zwembad in duiken…Mika rent al hard weg voor de branding, om maar geen natte pootjes te krijgen, haha.
  Groetjes, Irma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.