Genoten.

Eindelijk voor jullie maar voor ons jammer, maar onze vakantie in Duitsland zit er op. We hebben zoals gewoonlijk genoten en de nodige kilometertjes in de benen zitten door het wandelen wat ik (Patricia) en de hondjes hebben gedaan. ‘S morgens naar de bakker en na het ontbijt nog een stukje van een paar kilometer wandelen door het mooie landschap van het "Upland" zoals ze het Sauerland in dat stuk ook wel noemen.

Photobucket - Video and Image Hosting

Wat de hondjes ook veel hebben gedaan was luieren in de tuin. Ik had namelijk de puppyren meegenomen en opgezet zodat ze lekker een heel stukje voor hun eigen hadden en ook niet weg konden lopen. In die puppyren kun je ook lekker samen spelen, ruzie maken en egelmatig je tijd doorbrengen met een kluifje klein maken.

Photobucket - Video and Image Hosting

Vandaag hebben we de dag doorgebracht hier in ons Nederlands achtertuintje en ik moet zeggen dat bevalt me ook wel. De hondjes liggen hier lekker op het boomschors te kluiven en gaan naar binnen zodra ze het te warm hebben, al duurt dat soms erg lang en denk je dat ze ademhalingsproblemen krijgen, zo hard liggen ze dan te hijgen. Vanavond moeten de hondjes alleen thuis blijven, want er is hier in de straat heel spontaan besloten om met een aantal mensen lekker te gaan BBQ-en.

Maar dan de dag van morgen. We zullen waarschijnlijk lekker uitslapen om even later met z’n alle in de auto te stappen om naar Drachten te rijden. Vorige week hebben het gehad over de puppy’s die ondetussen een half jaar oud zijn en morgen gaan de baasjes van Michi hun stamboom in ontvangst nemen.

3 gedachten over “Genoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.