Super kluif!

Gisteren is verteld dat wij (Rontu met het vrouwtje en ik met het baasje) ’s avonds een wedstrijdje op school voor de behendigheidshondjes hadden, maar ook dat we niet eigenlijk niet weer met een prijs naar huis wilde gaan.
Tot nu toe was dat namelijk ieder keer het geval als er op school zo’n wedstrijdje was.
En deze keer namen we toen we in de auto zaten op weg naar Breda en Miyuki weer de “beker” mee naar huis en die “beker” bestond uit de grootste kluif die ik ooit heb gezien, mmmmmmmm en die kluif is lekker voor mij!!

De eerste twee ronde’s (vaste parcours en jumping) heb ik als beste van de groep gelopen en bij het derde rondje (spel) was ik tweede.Baasje was zo trots op mij dat ik in de eerste ronde niet de tunnel (mijn favoriete hindernis) in glipte dat hij mij een hele dikke knuffel gaf en die wilde ik na de andere ronde’s gelopen te hebben ook hebben dus deed ik super mijn best om die beloning te krijgen.

Wat er met Rontu aan de hand was weet ik niet maar na de eerste ronde zeiden ze dat ze te veel naar mij had gekeken als ik liep te lanterfanten, flierefluiten of mezelf gewoon als Shiba gedroeg die aan behendigheid doet.
Met andere woorden, ze bakte er niks van!!!!
Maar dan de tweede ronde, toen liet ze even zien dat een Shiba toch echt wel goed kan zijn met behendigheid, ze liep haar vast parcours dan ook foutloos en dat is geweldig.
En bij het spel liep het vrouwtje een beetje raar te doen, want als een Shiba een keer een hindernis weigerd en hem na lang proberen toch neemt neem hem dan geen tweede keer, want dat is vragen om problemen.

Vanmorgen heeft Rontu nog lang met Miyuki kunnen kletsen (ik niet, want ik mag sinds dat ik ook Houdini heet overdag beneden blijven en die twee zitten boven in hun huisjes) over gisteren avond, want baasje en vrouwtje waren beide werken.
Vanmiddag ben ik vol moed aan de kluif begonnen (Rontu en Miyuki hadden ook een kluifje van het vrouwtje gekregen hoor), maar na twee uur kluiven had ik toch wel een beetje last van mijn kaken.
Ik pakte de kluif dus maar op en heb hem aan het vrouwtje gegeven, dan heb ik morgen ook nog wat en de rest van de week ook nog wel denk ik.

6 gedachten over “Super kluif!

  1. Hartstikke knap! En die kluif is wel een beetje erg groot, om in een keer op te eten. Wie wat bewaard die heeft nog wat! πŸ˜‰ Groetjes

  2. Heeeee, dat is mijn kluif hoor. πŸ˜‰
    Oh neen, je had dezelfde eerste prijs maar dan voor gevorderden …….. hi-hi 8)

  3. Ik wil jullie bedanken voor de leuke foto’s die maandagavond zijn gemaakt van de wedstrijd πŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.