Meeëters!

Na een lange tijd te hebben moeten wachten was het voor onze mensenvriendinnetjes Kaya en Lore vandaag eindelijk zover, ze mochten bij ons komen spelen en eten.
Tegen de klok van vijf uur werden ze gebracht, maar ze hadden pech.
De voordeur bleef namelijk dicht, dat ze nu nog niet weten dat wij rond die tijd altijd nog een wandeling maken om te plassen en te po…n dat verbaasde het vrouwtje een beetje.

Nou eerst zijn we een hele poos met z’n alle aan het spelen geweest, maar soms moest Miyuki van Keiko of mij nog even een lesje krijgen en dan mochten Kaya en Lore niet bij ons in de buurt komen.
Even later moesten we al onze kunstjes gaan doen en dan kregen we ook nog een snoepje als we het goed gedaan hadden.

Nadat we al de kunstjes gedaan hadden ging het vrouwtje aan het eten beginnen.
Lore had voor frietjes met vis gekozen en dat leek mij ook wel erg lekker, dus zodoende zat ik gezellig bij hun aan tafel.
Maar die meiden zullen die meiden niet zijn als ze dan gaan pesten, maar ik heb me weten te gedragen hoor, ik heb geen frietje of visje aangeraakt.
Op het einde waren er wel erg veel meeëters hier in huis, want niet alleen ik zat erbij aan tafel, maar ook Keiko en Miyuk waren erbij, want stel je voor ze zullen eens wat missen.
Nog een ijsje na en het eten was op en kon er weer gespeeld worden, dus de balletjes en flosjes gingen weer door het huis, wauw wat gezellig zeg.

Rond de klok van half acht is de rust weer terug in huis, de meiden waren naar huis gebracht door het vrouwtje en wij konden lekker neer ploffen op de bank.
En omdat de droom van Miyuki die ze gisteren had niet is uit gekomen gaan we vanavond allemaal in staking.
Het vrouwtje helemaal alleen in dat grootte mensenbed dan is er toch nog plaats genoeg voor ons.
Dus vrouwtje ga maar wat verzinnen, want je bed is vanavond echt wel bezet!

6 gedachten over “Meeëters!

  1. Dat ziet er gezellig uit. Enne…..dat visje hing bijna in je neus! Knap, hoor! Ik had gewoon hetzelfde gedaan als je met onze worstjes deed! 😉
    Fijne zondag….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.