Rustig.

Vandaag begon de dag lekker rustig.
Lekker luieren op de bank, de zak en de stoel.
Een rondje wandelen om te plassen en te po…n en wat eten.
Op een gegeven moment waren wij (Rontu en Miyuki) samen aanhet spelen en even later hadden we samen de slappe lach te pakken.

Toen het middag was zijn we met z’n alle in de auto gestapt om een eindje te rijden.
Nadat baasje en vrouwtje onderwer wat gedronken hadden zijn we met z’n alle naar voor ons een onbekent bos geweest, dat was trouwens ook wel weer eens leuk.

Wat we daar allemaal geroken hebben weten we niet, maar het rook er heerlijk, want we stonden om de paar meter met ons neus in de struikjes.

Na enig overleg hebben we besloten om nog vaker naar dit bos te gaan, want het was er erg leuk.
Er was een berg waar we lekker omheen konden rennen zonder dat ons baasje of vrouwtje ons zagen, zodat we ineens aan de andere kant weer omhoog kwamen.

Baasje en vrouwtje hebben onderweg ook nog wat gegeten en ze zeiden dat het erg goed gesmaakt had.
Na dat eten zijn we weer in de auto gstapt om naar huis te gaan.

Net hebben hier nog even vlug een wandeling gemaakt en nu gaan we ons huisje in, want na zo’n lange maar leuke middag zijn we erg moe.
Maar zowel voor ons als voor ons baasje en vrouwtje is deze dag voor herhaling vatbaar, want zeg nou eerlijk zo moet een zondag er toch uit zien.

6 gedachten over “Rustig.

  1. Ziet er uit als een hele leuke dag! Wat had ik graag willen weten, waarom jullie de slappe lach hadden. Wanneer gaan wij weer mee naar het bos?

  2. Quinty en Juliette; Rontu zat soms met haar neus in die halve tennisbal en zag daar door dus niet veel en Miyuki had regelmatig die tennisbal op naar hoofd staan waardoor heel haargezicht verdween.
    Quinty; ikmoest van het vrouwtje zeggen dat als we weer naar het bekende bos gaat ze jullie eerst belt en dat zal niet al te lang meer duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.