“Zoek apport”

Nou zeg, wat wij vandaag toch weer mee hebben gemaakt, één ding is zeker het was niet leuk.
Van de week heb ik (Rontu ) verteld dat het vogelvrouwtje haar vogelpuppy’s gekregen had en dat wij daar heel blij mee waren.
Maar vanmorgen toen wij in de tuin wilde gaan spelen klopte er iets niet in de werpkist.
Ook het vogelvrouwtje had dat gezien toen ze terug kwam van eten halen voor haar vogelpuppy’s en ze bellf dan ook op het dakterras zitten en ging niet naar haar werpkistje terug.
Baasje is op een gegeven moment maar eens gaan kijken wat er aan de hand was en wat bleek, de werpkist was helemaal leeg, de twee vogelpuppy’s en de twee eitje waren kwijt.
Toen hij dit dan ook aan ons vertelde vonden wij dit geen leuk bericht en ik (Keiko) ben zelfs een “zoek apport” in de tuin gaan doen in de hoop dat ik de vogelpuppy’s weer terug zou vinden.
Nou dit is niet gelukt en dat vinden wij hier in huis erg jammer, want waarschijnlijk heeft een hongerige poes of een grootte vogel het nestje leeg geroofd en nu is het vogelvrouwtje haar vogelpuppy’s kwijt en dat is toch niet leuk.

Heel de dag zijn wij van slag afgeweest, we hebben heel de tijd maar wat gelegen in de tuin, droomend over het geen wat de vogelpuppy’s hebben mee gemaakt.

Of lagen we toch gewoon te zonnen om te zorgen dat ons buikje ook bruin zou worden, ach dat zullen jullie nooit weten.

3 gedachten over ““Zoek apport”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.