Oppassen.

Vanmorgen vroeg kwam het vrouwtje met de mededeling dat bij Ilone in huis Taira net als mij ook 5 puppy’s heeft gekregen van Miyagi, wat een man zeg!
Langs deze weg wil ik Taira de komende weken succes wensen met de opvoeding van die kleintjes, al staat zij er niet alleen voor, want Miyagi woont tenslotte ook daar in huis.

Verder was het vandaag woensdag en ach wat moet ik daar over zeggen?
Nou tot aan vanavond niets bijzonders, maar toen begon het.
Normaal gesproken gaat het vrouwtje met een van ons naar showtraining, maar aangezien het vrouwtje nog niet zo lang zelf achter het stuur van de auto kan zitten en het baasje ergens anders heen moest ging dat niet door.
Anders was het vrouwtje ook niet gegaan hoor, want dat kleine stukje rennen wat ze bij showtraining moet doen is ook nog iets wat niet helemaal lekker aan zou voelen.
Dus waren wij, de vrouwen, normaal gesproken alleen thuis.

Maar ja, bij ons gaat er wel eens vaker iets anders dan gepland, dus zo ook vanavond, want toen het vrouwtje vanmiddag even op straat stond te praten hoorde ze dat Lore en Kaya vanavond een optreden hadden van school en dat de papa’s en mama’s daar naar toen konden om te kijken.

De broertjes van Lore en Kaya mochten niet mee, dus daar moest oppas voor gezocht worden, want al was het maar een uurtje, kleine kindjes mogen nooit alleen thuis blijven.
Xem is vanavond naar andere buren gegaan en Lout kwam bij ons, want voor onze mensenvriendinnetjes en mensenvriendjes doen we veel, zelfs oppassen.

Ik zou mezelf niet zijn als ik hem niet wat extra aandacht zou hebben gegeven, dus heb ik Lout lekker plaats naast me laten nemen op de bank en heb ik met hem een poosje zitten kletsen.
Even later werd en door het vrouwtje op verzoek van Lout een film aangezet en ik moet zeggen die vond ik ook wel leuk, allemaal grappige stemmetjes en dieren die allemaal rare dingen deden en rare kleren aan hadden, vrouwtje noemde het een tekenfilm.

Lout; ik vond het leuk dat je bij ons was en de volgende keer als je papa en mama weg moeten willen Keiko, Miyuki en ik weer wel op je passen hoor.

5 gedachten over “Oppassen.

  1. Ja, Rontu, jij bent natuurlijk wel een hele populaire oppas. Ik ken vast nog wel meer kindjes die een paar uurtjes bij jou willen komen spelen. 😉
    Liefs….

  2. Bedankt voor defelicitaties. Ja, die Miyagi kan er wawt van. Vanavond heb je niet veel gemist, het was erg rustig. Volgende week is er geen ringtraining i.v.m. de ALV. De week daarop weer wel. Dit even voor het geval je het nog niet wist.

    Groetjes, Ilone

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.