Uitslag.

Maandagavond ben ik toch maar niet mee naar school gegaan, Miyuki was even nadat ik de web-log had bijgewerkt niet helemaal lekker.
Ik heb haar eens lekker verwend en na een half uurtje lekker warm op de bank te hebben gelegen was ze al weer ver opgeknapt.
Ik denk dan ook dat ze een beetje last had van het spuitje wat ze die middag gekregen had.

Gisteren heb ik lekker genoten van die twee kleintjes en de twee oudjes teon ze met z’n viertjes door het huis vlogen tijdens het spelen.
En de dag was na een zogenaamde vrouwenavond dan ook heel snel voorbij.
Toen ik op bed lag dacht ik bij mijn eigen, oeps ik ben de web-log vergeten, ach jammer, weltrusten Remko, Keiko, Rontu, Miyuki en Mitsu en tot morgen.

Vanmorgen moesten Remko en ik naar Rotterdam om de uitslag van de echo’s te krijgen.
Nou hier is de uitslag dan, er is veel littekenweefsel op mijn lever aanwezig en ik zit dan ook van de zes schalen in de vierde shaal.
Het punt van wel wat doen of niks doen is berijkt en eigenlijk wil de arts daar dan ook nog een tijd aankijken hoe het verder gaat met het aanmaken van littekenweefsel, dus hij zei dat we verlopig op de zelfde voet verder gaan zoals de laatste jaren.
Voor de zekerheid heb ik weer bloed moeten laten prikken en over vijf weken moet ik weer terug komen om een plan van aanpak te maken.
Misschien een pilletje van Prednison meer of een pilletje van een ander medicijn erbij, maar dat is dan verlopig ook alles.
Om te vieren dat we niet echt iets slechts te horen hebben gekregen zijn Remko en ik dan ook een hapje gaan eten.

Nu ga ik met Rontu weer eens naar ringtraining, ja die meid kan wel wat beweging gebruiken, dan sterkt ze weer wat aan.

7 gedachten over “Uitslag.

 1. Gelukkig is het nieuws niet slecht. Over 5 weken zie je wel. Geniet er nu maar goed van. En zeker zolang er nog 2 pupjes zijn. Hopelijk vind Rontu het leuk om weer wat te oefenen en word ze gauw weer de oude. Ik moet hier eentje gaan kalmeren want die is vandaag héél vinnig geweest. Wat goed slapen toch kan doen. Nog vele groetjes van Marie-Louise, Willy en Maeko

 2. Gelukkig goed gehad vandaag. Ik dacht echt dat is foute boel, toen er geen telefoontje kwam, maar gelukkig was je me alleen maar vergeten.
  Veel plezier vanavond, zoals je gemerkt heb, ben ik er niet. Groetjes,

 3. Ilone; jou vergeten kan toch eigenlijk niet, schandalig toch.
  Maar als dat bewuste mailtje wel aan gekomen was waren we vast en zeker even langs gekomen om naar de Kimikids te kijken.
  Veel succes weer morgen met het weg laten gaan van de eerste Kimikid en succes met je rug.

 4. Fijn nieuws, en ook goed dat ze over 5 weken toch nog weer even kijken, zo wordt het echt goed in de gate gehouden. Hopelijk blijft het voorlopig zo en kan je lekker genieten van de beesteboel………. 😀

 5. fijn om te horen dat het niet echt slecht nieuws was bnou nog even je bloed afwachten maar zal vast ook wel goed zijn en wat zijn het toch een schatjes he die honden van je zie je straks bij de appie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.