Plaatsje.

Vandaag was het weer zover, Montaro mijn broertje is ook met zijn nieuwe baasjes mee gegaan.
Ik denk dat hij het bij de fam. Spijkers best naar zijn zin gaat hebben, hij kan er veel met Jur (hun zoontje) gaan spelen.

Het word hier wel heel erg stil in huis, maar daar zal ik wel aan wennen.
Ik heb tenslotte mama Rontu en tante Keiko ook nog om mee te spelen.
En voorlopig heb ik ook nog twee weken mijn broertje Mitsu om mee te spelen, hij wordt dan opgehaald door zijn nieuwe baasjes.

Verder heb ik het vrouwtje vandaag eens raar laten kijken.
Vrouwtje was vanmiddag even in slaap gevallen op de bank en toen ze wakker werd zag ze me op een wel hele raar plaatsje liggen te slapen.
Maar op het moment dat ze haar fototoestel pakte werd ik wakker.

Ze vond dat ik heel erg lief was geweest.
Ik had namelijk de kranten helemaal heel gelaten, terwijl ik de afgelopen weken iedere keer aan de kranten zat te sabbelen.
En omdat ik zo lief was geweest kregen we allemaal een lekker snoepje, dus ik denk dat ik maar vaker lief ga doen.

7 gedachten over “Plaatsje.

 1. hoi allemaal ik ben vandaag baasje jur op school gaan halen samen met het baasje en vrouwtje.daar waren heel veel kleine mensen die allemaal met me wilden spelen,maar ik wou eerst even kijkken want het was best wel druk.verder heb ik mijn nieuwe huisje eens goed verkend en daar lag een lekker kussen waar ik lekker op heb liggen slapen.ook heb ik al diversen boodschapjes gedaan op het gras,goed he.welterusten en tot de volgende keer. 😀

 2. Miyuki is altijd wel een lieverdje geweest. Net zoals haar broertje Maeko. Patricia en Remco geniet nog even van Mitsu want het zal nu al wel heel stilletjes zijn in huis met maar 2 pupjes meer.

 3. zo heej, ben ik even bek-af! Ik ben vandaag ook naar school geweest! de BASISschool! Heel veel kinderen wilden met mij spelen, vond ik wel leuk 😀
  Daarna ben ik maar gaan slapen, wel vermoeiend zo veel kinderen.. Heb ook nog netjes mijn P**pjes en plasjes buiten gedaan. Ja, vrouwtje dacht: wat doet ze nou gek? Maar ik kon het toch moeilijk in de klas! dus heb ik het even verteld!

 4. Vinden jullie het niet erg dat al jullie wormpjes weggaan 🙁 Ik zou ze in het begin best wel missen het is dan zo stil ineens!
  Leuke foto’s!!
  Woef van Bobbie + Veel Liefs van Judith 😀

 5. hallo
  ik was vandaag op de heyhoef op de markt
  en zag daar een moeie shiba pupje 😛
  en die was van rontu
  het was een moei shibatje

  groetjes wilko en tanja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.