Hier gaan ze heen.

Gisteren wisten mijn baasje zeker welk puppy hier bij ons blijft wonen en vanmorgen heeft vrouwtje de nieuwe baasjes gebeld om te vertellen welk puppy er naar hun toe komt.

Teefje rood gaat vanaf vadaag door het leven met de naam Michi Rontu Tenshi Yoi en gaat helemaal naar Drachtster Compagnie (ergens in friesland), de familie Alma gaat er vast en zeker goed voor zorgen.

Reutje paars gaat door het leven met de naam Maeko Miyagi Tenshi Yoi en gaat emigren naar het land België, Westerloo is de plaats waar jij gaat wonen en de familie Dillen gaat een vriend bij krijgen.

Reutje groen wordt vanaf vandaag Montaro Miyagi Tenshi Yoi en blijft in de buurt, Tilburg is waar hij gaat wonen en de familie Spijkers gaat er vele wandelingen mee maken.

Nou denken jullie en reutje blauw dan, daar zoeken we nog een nieuw baasje voor, maar we doen niet moeilijk en hij blijft verlopig lekker bij ons tot we een geschikt baasje hebben gevonden. Hij heet Mitsu Miyagi Tenshi Yoi.

En zoals jullie gisteren al konden lezen, de oranje teef blijft in ieder geval bij ons en heet Miyuki Rontu Tenshi Yoi.

1 gedachte op “Hier gaan ze heen.

  1. Lijkt me een erg moeilijke beslissing voor jullie. Nu zijn ze volgens mij voor jullie gevoel al een klein beetje aan het weggaan. Reutje blauw is een scheet en tevens een prachtig hondje. Er is vast een eigenaar voor te vinden. Toch, Ruud? HAHA! 😉
    Liefs en geniet nog van ze!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.