Gelukt!

Het plannetje waar Keiko gisteren over verteld is gelukt!
We zijn er vannacht niet uit geweest om de puppy´s te laten plassen, streker nog we hebben vandaag nog geen plasje of iets op hoeven te ruimen, geweldig gewoon.

Verder was er vanmiddag weer bezoek, vader Spijkers met zijn zoontje waren er om weer eens naar de puppy´s te kijken en om er mee te spelen.
Wat wel een beetje jammer was was dat ze net lagen te slapen toen ze binnen kwamen, dus er moest even gewacht worden tot er leven in huis kwam.

De telefoon is vandaag ook nog gegaan, het antwoordapparaat is ingesproken en degene had in ieder geval intresse in een pup maar we kunnen haar niet meer bereiken, want er is geen telefonnnummer bekent, hopelijk belt ze nog eens terug, want we zijn benieuwd wie het was en of we ze nog kunnen helpen.

Ook hebben Remko en ik net weer de nageltjes geknipt van de puppy´s en dat is iets wat we even met z´n tweetjes moesten doen, want die kleintjes hebben ondertussen een echt Shiba karakter, dus een eigen willetje.
En omdat het nog van die kleine Shiba hondjes zijn is het nog erg moeilijk om ze tussen mijn benen te klemmen en dan de nageltjes te knippen.
Maar het is weer gebeurt en ze kunnen er weer even tegen.

Morgen komen Ilone, Ben, Ine, leni en Roel naar ons super bezit kijken en in de avond komt de fam. Dillen weer even naar de puppy´s kijken.
Morgen dus weer een gezellige drukke dag dus.

13 gedachten over “Gelukt!

  1. TJEEEE kei goed van jullie hoor puppie`s jullie worden al grote meisjes en jongetjes. En vrouwtje is nog steeds helemaal verliefd op het oranje teefje en het groene reutje. Wij vinden jullie allemaal te gek. Slaap lekker vannacht (zonder plasjes) en veel plezier morgen doe iedereen maar de groetjes van ons.

  2. Veel plezier met weer een boel visite! Spreken jullie straks ook met de pups van Ilone af? Dat zou een dolle boel worden!
    Ik ben benieuwd wat jullie leermeesteres te zeggen heeft over jullie kroost!
    Fijn weekend!

  3. Mirjam; dan moeten we dat regelen, want over twee weken vliegen ze uit en volgend weekend gaan we met z´n alle ( ja, je leest het goed, zeven hondjes,Remko en ik) op vakantie.

  4. het was vandaag heel leuk met de pups,brigitte was best wel een beetje jaloers dat ze niet mee kon.ze vroeg ons het hemd van het lijf.verder veel succes met de keuzes die jullie moeten maken .groetjes en tot gauw eric-brigitte-jur en puppy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.