Weer bezoek.

Gisteren was heel de dag het huis vol, vandaag viel het best mee.
Baasje werkt ´s morgens thuis (kan hij af en toe naar de puppy´s kijken), vrouwtje was op haar werk (dat gaat al de weken dat de puppy´s er zijn al gewoon door) en daarna moesten er ook boodschappen gedaan worden.
Thuis gekomen heeft ze eerst de puppy´s naar buiten gedaan, de werpkist gelijk maar schoongemaakt en daarna waren Rontu en ik aan de beurt om naar buiten te gaan.
Boodschappen opruimen, nog even de krant lezen en daarna voor het eten zorgen om dat vlug op te eten en op te ruimen, dat kan het vrouwtje allemaal in een korte tijd.

Ring ring, de telefoon, baasje pakte op en ja er kwam weer bezoek, joepie!
Het waren Chantal en Renè, ze kwamen ook naar de puppy´s van Rontu kijken.
Chantal had het erg druk met Rontu, haar puppy´s en mij, spelen en kroelen dat is wat ze met ons deed.

Renè keek eerst even de hond uit de boom, maar toch werd er ook door hem gekroeld met ons allemaal.Na nog wat gedronken te hebben gingen ze weer naar huis, want morgen loopt overal de wekker weer vroeg af.Maar er werd eerst door chantal en het vrouwtje nog afgesproken om dinsdag weer wat leuks te gaan doen, ik heb er nu al zin in.

Nu ga ik naar mijn huisje toe en hoop dat het plannetje van het vrouwtje gaat lukken.
Baasje laat vanavond de puppy´s om tien uur nog even plassen en baasje en vrouwtje hopen dan tot half zes door te kunnen slapen.
De tijd wordt dus een uurtje verschoven, zodat ze er ´s nacht niet meer uit hoeven, want vrouwtje moet er toch altijd om half zes uit.

6 gedachten over “Weer bezoek.

  1. Verknocht aan die pups…….wie helpt mij René om te praten. Ik heb ook helemaal zin in dinsdag dit wordt mijn nationale kroeldag!! Tot snel nog maar 4 nachtjes slapen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.