Zoef.

Toen ons vrouwtje thuis kwam van haar werk had ze haast om ons uit te laten.
Kom kom, opschieten, schiet nou eens op zei ze.
Nou zo snel we konden gingen we dus maar met haar mee, een heel stuk hebben we gerend zonder te kunnen plassen of p…en.
En waarom nu eiegenlijk, om op de hoek van een straat stil te gaan staan?

Nee hoor, er was wel iets leuks hoor, er stonden daar nog meer mensen en daar zijn we dus bij gaan staan en opeens kwamen er allemaal motoren langs en even daarna zoef zoef, daar waren een heleboel fietsers die daar asociaal hard langs kwamen gereden en weet je ze reden ook nog gewoon over de weg in plaats van over het fietspad.
We hadden er een heleboel pas geleden (tour de France) op de t.v. ook als langs zien zoeven en nu (Eneco tour) reden ze hier, wat leuk zeg.
Vrouwtje haalde ons gelukkig op tijd wat naar achteren, ja wij stonden vooraan hoor, zodat die fietsers niet over ons zouden kunnen vallen, zou toch wat zijn, zo’n hoop fietsers op een hoopje omdat ze over twee Shiba’s waren gevallen, dat zou zeker en vast uitgezonden worden bij studio sport.

Weer thuis gekomen ben ik (rontu) gaan proberen om net zo snel te rennen in de tuin als die manne voorbij fietste, maar dat lukte niet.
En ik (Keiko) ben lekker gaan luieren, want na zo’n stuk rennen en daarna nog een wandeling om te plassen en p…en was ik weer moe genoeg om te gaan slapen.

5 gedachten over “Zoef.

  1. Ruud; ik weet zeker dat de Efteling leuker was, het duurde in ieder geval langer.
    Nancy; Rontu droomt inderdaad wel eens over haar belevenissen en dan gaat ze ook gewoon te keer hoor (pootjes trappelen, piepen en blaffen) dus zelfs als ze slaapt maakt ze lawaai.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.