Wauwwwwww!

Over gisteren valt niet veel te vertellen, dus dat doen we ook niet.
Maar vandaag hebben we wel wat en hier komt het.

Vanmorgen waren we al vroeg uit ons huisje, baasje ging namelijk al op tijd weg om een hele dag te gaan vliegen en zodoende hadden wij samen met het vrouwtje een heuze vrouwendag.
Toen baasje dan ook de deur achter hem dicht deed (we hebben hem wel uitgezwaaid hoor) zijn wij naar boven gegaan om op het grote mensenbed een film te gaan kijken, die film ging over Border Collie’s die schapen bij elkaar moesten houden.
Wij kwamen dan ook pas tegen tien uur uit het grote mensenbed gerold en gingen toen vlug samen een wandeling maken.Weer thuis gekomen ging het vrouwtje even alleen weg, even een boodschapje doen zei ze.

Nou na een uurtje was ze er weer en ze had allemaal dingen voor ons gekocht.
Een extra fles shampo (voor in Duitsland te zetten), een borstel (nee, die was niet voor ons, maar voor Boyke) maar toen ging de tas weer open en wauwwwwwww wat een berg kluifjes zeg, hier kunnen we verlopig wel weer even mee vooruit.
Vrouwtje koopt ieder keer een tas vol zodat ze niet zo vaak naar de dierenwinkel hoeft en nu was die tas weer leeg dus die werd weer aan gevuld.
We hebben er gelijk ook een gekregen hoor, ja zo’n echt hondenbotje.

Daarna zijn we weer met z’n drietjes gaan wandelen.
Vanmiddag hebben we nog met z’n drietjes staan dansen op muziek (vrouwtje pakt ons dan op en gaat dansen) dat vinden wij best grappig.
Ook hebben wij nog een schoonheidsslaapje gedaan en daarna weer een wandeling.
Toen we van die wandeling terug de straat in kwamen kwam baasje de straat in rijden en wij zijn toen gelijk op hem af gerend om hem te begroeten, want deze vrouwendag was leuk maar we zijn ook wel weer blij dat baasje veilig aan de grond en weer thuis is.

4 gedachten over “Wauwwwwww!

  1. Dat ziet er lekker uit! Wij mogen ook weleens een volle zak mensensnoepje uitzoeken op de markt. Ik ben dan altijd van plan om ze allemaal tegelijk op te eten. Gelukkig is daar dan nog een papa of een mama.
    Snoepse, en geen buikpijn, he?!

  2. Jeutje! Wat een hoop zeg! Mja ik ga ook gauw door de botjes heun hoor. Ech wel! Maar mijn baas neumt nooit zoon heule tas mee voor mij hoor!
    Ik had laatst ook een vrouwdagje met het bazinnetje. Toen ben ik maar met haar gaan wandelen. Zo leer je elkaar ook nog eens beuter kennen he.
    😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.