Lang geleden.

We zijn net terug van een bezoekje aan Michael en Mirjam, ja die vorige week niet thuis waren toen wij daar aan de deur stonden.
Als we naar hun toe gaan gaan Keiko en Rontu ook altijd mee, mochten we ze een keer niet bij hebben dan worden we door hun het liefst naar huis gestuurd om ze te gaan halen.
We zijn daar vandaag rond de klok van half drie naar binnen gegaan en de hondjes hebben toen eerst eens goed met Michael gekroeld en gespeeld.

Toen kwam Mirjam ook naar beneden, die moest ook een kroelbeurt onder gaan, Keiko kroop zowat bij haar in de nek, al moet ze dan wel hoog klimmen hoor.
Deze foto (uit de oude doos) laat dat goed zien.

Na een tijdje te hebben gekletst met z’n alle kreeg ook Rontu Siep en Sam(hun konijntjes) in de gaten en is dus voor de schuifpui gaan staan en heeft de een hele tijd staan kijken wat die twee aan het doen waren, maar Siep en Sam hadden haar ook gezien en ze bleven elkaar dus de hele tijd aanstaren.
Keiko had al eerder naar Siep en Sam staan kijken, die vergeet ze nooit, het liefst zou ze er een potje mee willen kroelen en spelen.
Op een gegeven moment zijn we maar aan het eten begonnen (Fam. Jansen; het was de beruchte kaasfondue) en toen we dat op hadden zijn we met z’n alle een rondje gaan lopen met Keiko en Rontu.
Nog wat gedronken en daarna naar huis waar de hondjes nu al in hun huisje liggen en wij ook een dutje gaan doen.

3 gedachten over “Lang geleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.