Aaaaaa.

Er was vanmiddag post voor mij, een envelop van de Raad van Beheer.
Weet je, de uitslag van mijn laatste onderzoekje is binnen, ja die van de heupfoto’s.
En kijk zelf maar of je het kan lezen.

Voor de gene die het niet snappen, ik heb HD A als uitslag gekregen en dat betekent dat ik geen HD heb.Teminste niet op de foto’s te zien, misschien ben ik wel een drager van het HD gen, maar dat gen kan iedere hond met mee geven aan zijn puppy’s.Vrouwtje riep de rest van de dag dat ik geen ADHD hondje ben (ik heb zo wel eens mijn buien zoals jullie weten), maar een HD A hondje, ze mist maar een letter.Maar even voor de duidelijkheid, na alle testen goed te hebben doorstaan is het zo dat als ik oud genoeg ben ik puppy’s mag krijgen.

Verder is er vandaag door het baasje met Keiko en mij geoefend, een zoekapportje vond hij wel leuk.
Hij verstopte in het huis een snoepje en wij mochten het dan gaan zoeken.
Keiko is daar erg goed in hoor, daar werden de snoepjes erg goed bij verstopt.
Bij mij werden ze bijna in het zicht gelegd en nog snapte ik niet goed wat de bedoeling was, maar na drie keer probereb kreeg ik het door.
Dus baasje gaan we morgen weer dat spelletje spelen?
Ook ben ik net weer met het vrouwtje naar ringtraining geweest, dat was drie weken geleden, die mensen wilde ook vakantie vieren.
Ze zeiden dat ik te mager was, maar ik ben al mijn haartjes kwijt.
Maar als vrouwtje en baasje mij meer eten willen geven hoor je mij niet klagen hoor.

Zo nu gaan Keiko en ik ons klaar maken om ons huisje in te gaan, eerst nog even spelen, kroelen met baasje en vrouwtje en dan slapen.

12 gedachten over “Aaaaaa.

 1. He zusje,zie je wel dat je perfect ben.
  Gefeliiteerd meid, en je baasjes ook.
  En wat zitten ze nou te zeuren over te mager?
  Je heb een lijntje om te zoenen,wordt maar geen bijzet tafeltje hoor!
  En je kijkt gewoon stiekem waar ze de snoepjes verstoppen,en struin er dan gewoon op af, doe ik ook (niet verder vertellen he) šŸ˜‰

 2. Heee Rontu,

  Tja een beetje laat maar beter dan nooit GEFELICITEERD met die geweldige uitslag. Vrouwtje zegt dat jij precies dezelfde heupjes hebt als mij (Ziggy) Nu is het hopen dat je snel pupy`s mag krijgen wij zijn erg nieuwsgierig naar kleine Rontu boefjes.

  Pootjes van Simba en Ziggy.
  Groetjes van vrouwtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.